Aktiviteettilaatikot

Piirillä on lainattavissa erilaisia aktiviteettilaatikoita lippukunnan markkinointitapahtumiin. Laatikoiden lainaaminen on ilmaista, mutta lainaaja vastaa mahdollisista tuotteiden postitus- ja toimituskuluista. Mikäli havaitset aktiviteettilaatikoissa puutteita tai rikkinäisiä tavaroita, ilmoitathan siitä palatuksen yhteydessä Partiotoimistolle.

Tässä ideoita ja ohjeita leikkeihin ja aktiviteetteihin, jotka sopivat partion esittelyyn erilaisissa tapahtumissa. Valmiista aktiviteettilaatikoista löytyy tarvikkeita ja ohjeita eri aktiviteettien tekemiseen.


Puun arvoitus –pakotelttalaatikossa on ohjeet ja perustarvikkeet escape-teltan pelaamiseen – itse tarvitset vain teltan ja lisärekvisiittaa.

Rakenna pakoteltta ja testaa, saavatko muut arvoitukset ratkottua. Pakoteltta-laatikko sisältää ohjeet ja tarvikkeet Puiden arvoitus -nimisen pakoteltan pitoon. Itse tarvitset teltan, rekvisiittaa ja ajanottokellon. Teltaksi käy esim. BigFun, puolijoukkueteltta tai muu teltta, johon tehtävää tekevät henkilöt mahtuvat samaan aikaan sisälle.

Pelejä on Tampereella 1 kpl ja Lahdessa 1 kpl.


Palapeli–pakotelttalaatikossa on ohjeet ja perustarvikkeet escape-teltan pelaamiseen – itse tarvitset vain teltan ja lisärekvisiittaa

Rakenna pakoteltta ja testaa, saavatko muut arvoitukset ratkottua. Pakoteltta-laatikko sisältää ohjeet ja tarvikkeet Palapeli-nimisen pakoteltan pitoon. Itse tarvitset teltan, rekvisiittaa ja ajanottokellon. Teltaksi käy esim. BigFun, puolijoukkueteltta tai muu teltta, johon tehtävää tekevät henkilöt mahtuvat samaan aikaan sisälle.

Pelejä on 1 kpl Tampereella.


Tehdään yhdessä –aktiviteettivihkossa on sähköisessä muodossa ohjeita erilaisiin hauskoihin yhteistyökykyä mittaaviin tehtäviin.


Tehdään yhdessä –aktiviteettilaatikossa on tarvikkeet ja ohjeet Tehdään yhdessä –aktiviteettivihkon Maton kääntö-, Köysi solmussa ja Köyden ylitys -tehtäviin. Vain Tampereella.


Lintujen painot –aktiviteettilaatikosta löytyy hauska arvuuttelutehtävä, jossa on haastetta myös aikuisille. Huomaa kuitenkin, että laatikko sisältää 10 ”lintua” ja painaa kymmenisen kiloa! Vain Tampereella.


Apua! –aktiviteettilaatikosta löydät pelastusköyden sekä naskaleita, joita voit käyttää Tehdään yhdessä -aktiviteettivihkon tehtävissä Pelastysköysi ja Naskaliralli. Vain Tampereella.


Pakkien, nuotiopohjien ja riippunuotion avulla pystytät esittelytapahtumaan esimerkiksi nuotiopoppari- tai vaahtokarkinpaistopisteen!

Tampereella on lainattavissa 5 kpl vihreitä metallipakkeja ja puuvarsia, n. 20 nuotipohjaa sekä 1 kpl leijuvia nuotioita. Lahdessa on lainattavissa 3 kpl pakkeja ja 1 leijuva nuotio.


Tehdään yhdessä -aktiviteettivihkossa on myös kädentaidot –aktiviteetteja on. Sieltä löydät ohjeita erilaisiin kädentaitoihin liittyviin aktiviteetteihin, Kädentaidot-viestiin ja Makramee avaimenperän tekoon.


Tehdään yhdessä -aktiviteettivihkossa on myös yhdenvertaisuus –aktiviteetteja. Sieltä löytyvät ohjeet yhdenvertaisuuteen liittyviin leikkeihin, peleihin ja aktiviteetteihin, kuten Estepantomiimi ja Istumalentopallo.