Vuosi 2022 yhdessä paketissa

Hämeen Partiopiirin vuosi 2022 on nyt yksissä ”kansissa”, vaikka painettua vuosikirjaa ei tästä vuodesta eteenpäin enää julkaistakaan.

Vuonna 2022 hämäläinen partiotoiminta palasi pikkuhiljaa takaisin vanhoihin uomiinsa pandemian jälkeen. Tapahtumia oli vuoden aikana paljon, joista ehdoton vuoden kohokohta myös hämäläisittäin oli finnjamboree Kajo. Kajolle osallistui lähes 3000 hämäläistä partiolaista.

Vuoden aikana tapahtui myös uusia asioita. Hämeen Partiopiirin, Kymenlaakson Partiopiirin, Järvi-Suomen Partiolaisten ja Etelä-Karjalan Partiolaisten yhteistyö käynnistyi toden teolla muodostaessamme palvelualue B:n vuoden alusta. Edistyksellinen yhteistoimintamme huomattiin myös järjestökentällä ja onpa yhteen hioutuminen inspiroinut partiotoimijoita ympäri Suomen.

Partion strategiaa tukevia uudistuksia alettiin valmistella vuoden 2022 aikana. Partion järjestelmäuudistus (Paju-hanke) pyörähti käyntiin kuten myös vapaaehtoisresurssistrategian (Vares) luominen aloitettiin.

Tutustu vuoden 2022 vuosikirjaan, josta näet tarkempia kertomuksia vuoden tapahtumista. Kirjasta löytyy myös talouslukuja sekä tiedot hämäläisistä tapahtumista ja osallistujamääristä niihin. Iloisia hetkiä viime vuotta kerraten!