Nurmela

Nurmelan vajaan seitsemän hehtaarin leirialue sijaitsee Tammelassa Tapolan kylässä. Lähin järvi on noin kilometrin päässä sijaitseva Tapolan järvi, mutta hieman kauempana Ruostejärvellä on parempi uimaranta. Osa alueesta on luonnontilaisena niittynä ja osa on mäntykangasta. Aivan alueen rajalla kulkee Liesjärven kansallispuistosta tuleva retkeilyreitti.

Päärakennus on 20-luvulla valmistunut vanha torppa, jossa on eteistila, tupakeittiö ja kamari. Torpan uunit eivät ole lämmityskunnossa, mutta tilat saa lämpimiksi sähköpattereilla. Kesällä torppaan tulee vesi, mutta talvella vesi on kannettava saunalta. Saunarakennuksessa on takkatupa ja pieni keittonurkkaus, pukuhuone, kahden suihkun pesuhuone sekä neljän hengen puusauna. Saunalla on sähkölämmitys ja vesi tulee porakaivosta. Lisäksi alueella on kaksi latoa ja puucee.

Alue soveltuu hyvin suurempienkin leirien pitopaikaksi oivallisen telttailuun soveltuvan maapohjansa ansiosta. Nurmela on hyvä tukikohta myös retkeilijöille.

Etäisyyksiä

Hämeen luontokeskus 11 km, Liesjärven kansallispuisto 11 km, Forssa 20 km, Hämeenlinna 60 km, Tampere 100 km, Helsinki 100 km

Osoite: Tapolantie 367, Liesjärvi (Tapola/Tammela)

Peruutusehdot

Nurmelan peruutuksissa sovelletaan seuraavia ehtoja:

  • Jos peruutus tapahtuu 2 vkoa ennen vuokra-aikaa, laskutetaan varaajalta 100 € varausmaksu.
  • Jos peruutus tapahtuu 1 vko tai alle viikko ennen vuokra-aikaa, laskutetaan varaajalta 200 € varausmaksu.