Aikuisena mukaan

Haluatko mukaan hämäläiseen partiotoimintaan? Tai haluatko saada sähköpostitse lisätietoa partiosta ja partioon liittymisestä? Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jos ilmoitat haluavasi liittyä jäseneksi, sinun yhteystietosi toimitetaan alueesi lippukunnalle. Hämeen Partiopiiri auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan toimintamuodon. Muussa tapauksessa lähetämme sinulle lisätietoa partiotoiminnasta ja ohjeet miten toimia, jos haluat liittyä mukaan myöhemmin. Saat myös muistutuksen ennen syksyn partiokauden alkua. Voit milloin vain perua tilaamasi uutiskirjeen.

Piiri on julkaissut myös ”Aikuisena partioon” vihkon, joka on suunnattu uusille aikuisille. Vihkoa voivat lippukunnat tilata piirin tiedottajalta. Vihkosta on myös sähköinen versio Issussa sekä ladattava PDF piirin materiaalipankista viestinnän kansiosta.

Syksyllä 2021 lähetetään ensimmäistä kertaa muuttaneille aikuisjäsenille kirje uuteen kotiin. Kirje lähetetään pilottina Hämeen Partiopiirin alueella jokaiselle aikuiselle partiolaiselle. Kirjeessä on mukana myös listaus piirin lippukunnista esittelyineen. Tästä löydät kirjeen  ja lippukuntien esittelyt.

Aikuinen, tule mukaan!

  • Voit kirjoittaa tähän, jos sinulla on terveisiä partiolle tai esim. toiveita siitä, mitä haluaisit partiossa tehdä.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue myös Ilves19-leirillä olleiden aikuisten tarinoita heidän partiourastaan. Tai katso alla oleva video.

YouTube-videot edellyttävät kaikkien evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia..