Piirin viestintä

Hämeen Partiopiirin viestintä tuottaa erilaisia materiaaleja lippukuntien käyttöön. Lisäksi tuemme lippukuntia heidän omassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Onko sinulla sisältöä johonkin piirin viestintäkanavaan? Juttuvinkkejä, videoita, kuvia ja valmiita juttuja jaettavaksi piirin viestimiin voi toimittaa osoitteeseen hpviestinta@partio.fi. Lisätietoa saa piirin tiedottajalta: Anna-Emilia Piirainen, p. 050 311 0920.

Hämeen viestinnän aikataulusta löydät sekä Täplän että lippukuntapostin ilmestymisaikataulut. Suomen Partiolaisten viestinnän aikataulusta löydät mm. sähköisen Partiopostin aikataulun. Alta löydät kaikki viimeisimmät piirin julkaisut sähköisesti.

Viestintää ja markkinointia tehdään aktiivisesti piirin sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Lisäksi voit seurata piiri LinkedInissä. Laita @hpartio seurantaan, niin pysyt aina ajantasalla!

Piiri julkaisee n. 5 kertaa vuodessa lippukuntapostia, joka tulee lippukuntien johtajille postitse. Yleensä lippukuntapostissa on mukana julisteen lisäksi jotain muutakin, kuten vuosikirja tai kokouskutsu.

27.10.2021 postitetun lippukuntapostin sisältö:
Ehdokasesittelyt syyskokoukseen
Kokouskutsu syyskokoukseen
Lippukuntien äänimäärät
Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2022

Piirin kuvapankki on käytettävissä lippukuntien omaan viestintään. Kuvia tulee käyttää partion viestintä- ja markkinointitarkoituksissa ja kuvaajan nimi tulee aina mainita kuvan yhteydessä. Myös Suomen Partiolaisten kuvapankin kuvia voi käyttää samoilla ehdoilla.

Hämeen Partiopiirin materiaalipankista on saatavilla mm. piirin logo, kirjepohja, markkinointimateriaalia, yms. Käy tutustumassa!

Suomen Partiolaisten materiaalipankissa on myös paljon hyvää lippukuntien käyttöön. Suosittelemme, että tutustut materiaalipankin tarjontaan ja hyödynnätte niitä esimerkiksi lippukuntanne sosiaalisessa mediassa. Huom! Materiaalipankki ei tarvitse kirjautumista, klikkaa kuvassa näkyvää linkkiä:

Partion materiaalipankin kirjautumisen havainnekuva

Suomen Partiolaisten sähköinen Lippukuntaposti on nykyään Partioposti. Partioposti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tulee kaikille yli 15-vuotiaille jäsenille. Partiopostissa kerrotaan esimerkiksi tapahtumista, koulutuksista, jäsenasioista ja muusta ajankohtaisesta, myös hämäläisistä asioista. Varmista siis, että Partioposti kolahtaa sähköiseen postiluukkuun!