Piirin viestintä

Hämeen Partiopiirin viestintä tuottaa erilaisia materiaaleja lippukuntien käyttöön. Lisäksi tuemme lippukuntia heidän omassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Onko sinulla sisältöä johonkin piirin viestintäkanavaan? Juttuvinkkejä, videoita, kuvia ja valmiita juttuja jaettavaksi piirin viestimiin voi toimittaa osoitteeseen hpviestinta@partio.fi. Lisätietoa saa piirin tiedottajalta: Anna-Emilia Piirainen, p. 050 311 0920Alta löydät kaikki viimeisimmät piirin julkaisut sähköisesti.

Viestintää ja markkinointia tehdään aktiivisesti piirin sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Laita @hpartio seurantaan, niin pysyt aina ajantasalla!

Piiri julkaisee n. 5 kertaa vuodessa lippukuntapostia, joka tulee lippukuntien johtajille postitse. Yleensä lippukuntapostissa on mukana julisteen lisäksi jotain muutakin, kuten vuosikirja tai kokouskutsu.

HUOM! Postin lakosta johtuen vuoden viimeinen lippukuntaposti tulee vasta tammikuussa. Tässä aineisto tulostettavassa muodossa

Tassu 2020 (tulostettava)
Vuosijuliste sudenpennut ja akelat
Vuosijuliste seikkailijat ja sammot
Vuosijuliste tarpojat
Vuosijuliste samoajat
Vuosijuliste vaeltajat
Vuosijuliste luotsit

Piirin kuvapankki on käytettävissä lippukuntien omaan viestintään. Kuvia tulee käyttää partion viestintä- ja markkinointitarkoituksissa ja kuvaajan nimi tulee aina mainita kuvan yhteydessä. Myös Suomen Partiolaisten kuvapankin kuvia voi käyttää samoilla ehdoilla.

Hämeen Partiopiirin materiaalipankista on saatavilla mm. piirin logo, kirjepohja, markkinointimateriaalia, yms. Käy tutustumassa!

Suomen Partiolaisten materiaalipankissa on myös paljon hyvää lippukuntien käyttöön. Suosittelemme, että tutustut materiaalipankin tarjontaan ja hyödynnätte niitä esimerkiksi lippukuntanne sosiaalisessa mediassa.

Suomen Partiolaisten lippukuntaposti