Piirin viestintä

Hämeen Partiopiirin viestintä tuottaa erilaisia materiaaleja lippukuntien käyttöön. Lisäksi tuemme lippukuntia heidän omassa viestinnässä ja markkinoinnissa.

Onko sinulla sisältöä johonkin piirin viestintäkanavaan? Juttuvinkkejä, videoita, kuvia ja valmiita juttuja jaettavaksi piirin viestimiin voi toimittaa osoitteeseen hpviestinta @ partio.fi [poita ylimääräiset välilyönnit osoitteesta]. Lisätietoa saa piirin tiedottajalta: Anna-Emilia Piirainen, p. 050 311 0920.

Vuoden 2022 alusta olemme siirtyneet lähettämään vuosikokouksien kokouskutsut sähköisesti, minkä vuoksi olemme luopuneet paperisesta lippukuntapostista. Lippukuntiin lähetetään vielä kaksi kertaa vuodessa ikäkausikohtaiset tapahtumajulisteet, jotka löytyvät myös alta. Tämän lisäksi piiri lähettää omia uutiskirjeitään keskeisille lippukuntatekijöille muutamia kertoja vuodessa. Varmistakaa siis, että pestit ovat ajantasaiset Kuksassa ja että keskeisillä lippukuntatoimijoilla on merkittynä toimivat sähköpostiosoitteet.

Hämeen Partiopiiri tiedottaa jäsenistöään myös sähköisen Partiopostin ja Johtolangan kautta. Suomen Partiolaisten viestinnän aikataulusta löydät näiden aikataulut. Alta löydät kaikki viimeisimmät piirin julkaisut sähköisesti.

Viestintää ja markkinointia tehdään aktiivisesti piirin sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Lisäksi voit seurata piiri LinkedInissä. Laita @hpartio seurantaan, niin pysyt aina ajantasalla!

Piirin kuvapankki on käytettävissä lippukuntien omaan viestintään. Kuvia tulee käyttää partion viestintä- ja markkinointitarkoituksissa ja kuvaajan nimi tulee aina mainita kuvan yhteydessä. Myös Suomen Partiolaisten kuvapankin kuvia voi käyttää samoilla ehdoilla.

Hämeen Partiopiirin materiaalipankista on saatavilla mm. piirin logo, kirjepohja, markkinointimateriaalia, yms. Käy tutustumassa!

Suomen Partiolaisten materiaalipankissa on myös paljon hyvää lippukuntien käyttöön. Suosittelemme, että tutustut materiaalipankin tarjontaan ja hyödynnätte niitä esimerkiksi lippukuntanne sosiaalisessa mediassa. Huom! Materiaalipankki ei tarvitse kirjautumista, sisään pääsee klikkaamalla ”materiaalipankkiin ilman tunnuksia” nappulaa.

Suomen Partiolaisten sähköinen Lippukuntaposti on nykyään Partioposti. Partioposti ilmestyy kerran kuukaudessa ja tulee kaikille yli 15-vuotiaille jäsenille. Partiopostissa kerrotaan esimerkiksi tapahtumista, koulutuksista, jäsenasioista ja muusta ajankohtaisesta, myös hämäläisistä asioista. Varmista siis, että Partioposti kolahtaa sähköiseen postiluukkuun!