Markkinointimateriaalit

Lippukunnat voivat lainata piiriltä erilaisiin partion markkinointi- ja esittelytilaisuuksiin muun muassa kangasbanderolleja, pisaralippuja, roll up –mainostelineitä, valmiita aktiviteettipaketteja, jättipelejä ja nuotiotarvikkeita.

Lainaaja vastaa mahdollisista tuotteiden postitus- ja toimituskuluista, mutta muuten tuotteiden lainaaminen on ilmaista. Alla esiteltyjen lainattavien materiaalien lisäksi toimistolta voi tilata erilaisia esitteitä ja lehtiä jaettavaksi. Tarvikkeita säilytetään kahdessa paikassa: Tampereen ja Lahden toimistoilla. Voit lainata tarvikkeita kummalta tahansa toimistolta riippumatta lippukuntasi sijainnista.

Piirin materiaalipankissa viestinnän ja markkinoinnin kansiossa ladattavissa ja tulostettavissa erilaisia materiaaleja markkinoinnin ja erityisesti aikuisrekryn tueksi. Sieltä löytyy aktiviteettipaketteja ja flyereita. Osaa materiaaleista on saatavilla Partiotoimistolta myös tulostettuina / painettuina versioina.

Varaukset ja kyselyt:

Tamperella olevat tarvikkeet: partiotoimisto.tampere @ partio.fi

Lahdessa olevat tarvikkeet: Petri Louko, p. 050 311 0930, petri.louko @ partio.fi

Painotuotteet (kuten flyerit): Anna-Emilia Piirainen, p. 050 311 0920, anna-emilia.piirainen @ partio.fi

Lainausehdot:

  • Palauta lainatut tavarat kuivina, ehjinä ja siistissä kunnossa.
  • Pidä kiinni palautusajasta – seuraava lainaaja voi jo odottaa sinulla olevaa tavaraa.
  • Pidä tavaroista huolta ja käytä niitä kuin omiasi. Jos jokin menee rikki tai jotain puuttuu, kerro siitä heti palautuksen yhteydessä.
  • Palauttamatta jääneistä, rikkoontuneista tai käyttökelvottomista tuotteista piiri pidättää oikeuden laskuttaa lainaajalta tuotteen hankintahinnan.