KV-apuraha

Hämeen Partiopiirin KV-apurahaa haetaan kerran vuodessa. Apurahojen hakijoille tulee tieto apurahan saannista Kuksan kautta.

Vuonna 2024 hakuaikaa on huhtikuun loppuun eli 30.4.2024 asti. Käsittelemme vain hakuaikana saapuneet hakemukset. Vuonna 2024 tieto apurahan saannista tulee hakijoille kesäkuun aikana.

KV-apuraha on sosiaalisin perustein myönnettäväksi tarkoitettu henkilökohtainen apuraha. Apurahalla kannustetaan kansainvälisten kokemuksien hankkimiseen ja mahdollistetaan taloudellisesti tiukemmassa asemassa elävien partiolaisten osallistuminen kansainvälisille leireille.

Myöntämisperusteita ovat muun muassa perheen taloudellinen tilanne, työttömyys ja sisarusten määrä. Pääsääntöisesti tuettavien tapahtumien tulee olla virallisia Suomen Partiolaisten partiomatkoja tai eri kansallisten järjestöjen järjestämiä leirejä tai vastaavia.

Vuoden 2024 apurahan hakuaika päättyy 30.4.2024. Huom! käsittelemme vain hakuaikana saapuneet hakemuset. Apurahaa haetaan Kuksasta alla olevan napin kautta.