Kajo-neuleita on neulottu huikea määrä kevään aikana. Kajon tunnus näkyy tulevan kesän leireillä myös sukissa. Aktiiviset neulojat ovat tehneet toinen toistaan upeampia luomuksia ja soveltaneet Kajo-neuleessakin nähtyä neulosmallia. Täplä bongasi useita upeita villasukkia Facebookin Kajo-neule ja partiokäsityöryhmistä ja kokosi niistä muutamia neulojien kommenttien kera. Innostakoon nämä myös muita neulojia tekemään itselleen Kajosukat.

Niina Raevaara Tammerosta teki Kajo-sukat omalla ohjeella. ”Varren neuloin intarsiana, jotta sain kaikki viisi Kajon väriä käyttööni ja oikean malliset logot. Jalkaterän tein helpommin perinteisenä kirjoneuleena salmiakkimuodoista” Raevaara kertoo.
Jenni Hyvärinen Maahisista teki sukat, joihin sovelsi Kajo-neuleen ohjetta kuvioihin ja loput sovelsi itse. Sukkien lisäksi valmistui myös kynsikkäät.
Kari Iivari on tehnyt useita Kajoneuleita leirille lähteville. Neuleen mallilla tuli myös villasukat menivät käyttöön leiriläiselle Hämeenkyrön Hälläpyörissä.
Ansku Asteljoki Hespartiossa on tehnyt sukat itselleen heti leiriprojektin alussa ”Idea lähti siitä, että halusin jotain KAJOa päälle jo ennen kuin mitään tekijävaatteita oli edes saatavilla. Ja että oli jotain mitä voi pitää niin kesällä kuin talvellakin ja vielä leirilläkin” Asteljoki kertoo.
Mona Rintala Limingan Niittykärpistä neuloi Kajo villasukat tyttärelleen hänen toivomilla väreillä ja tyylillä. Sukkien malli on Kajon logosta mukaeltu toiveiden mukaisesti. Rintala on tehnyt jokaiselle leirille uudet villasukat tytön toiveiden mukaan, joten näin tällekin leirille.

Aiemmin julkaistun juttumme Kajo-neuleesta löydät täältä.