Marraskuun alkupuolella Wanajan Ilvekset kokivat mukavia ja jännittäviä hetkiä. Wanajan
Ilves jakaa vuosittain Hämeenlinnassa joulumieltä lahjoittamalla kaksi partiolaisten adventtikalenteria.

Tänä vuonna kalenteri Wanajan Ilvekset kävivät ojentamassa adventtikalenterit Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Sally Leskiselle ja Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Olli-Poika Parviaiselle.

Sally Leskinen sai adventtikalenterin Wanajan Ilveksen nuorimpien partiolaisten eli perhepartio ryhmä Oravien toimesta. Lippukunnanjohtaja Mari Känkänen kiitti Sallya korona-aikana saaduista selkeistä toimintaohjeista, joita huolellisesti noudattaen partiotoiminta on voinut jatkua koko korona-ajan turvallisesti ja tarjoten rajoituksista huolimatta mahdollisuuden harrastaa. Sallylle kokemusta partiosta on kertynyt oman pojan harrastuksen myötä.

Partio on hyvä ja terveellinen harrastus, jossa
oppii toimimaan monenlaisissa olosuhteissa ja varautumaan erilaisiin tilanteisiin.

Sally Leskinen totesi
Kalenterin Sallylle ojensivat Luka, Noel, Ruusa ja Toivo. Kuva: Outi Puolakka.
Kalenterin Sallylle ojensivat Luka, Noel, Ruusa ja Toivo. Kuva: Outi Puolakka.

Porukalla juttu luisti todella mainiosti, ja Sally kutsuikin koko perhepartioryhmän keväällä vierailulle tutustumaan
sairaalan toimintaan. Mukaan saa kuulemma ottaa vaikka oman terveystarkastusta kaipaavan nallensa.

Myös Olli-Pojalle partiotoiminta on tuttua entuudestaan oman lapsen partioharrastuksen kautta, ja siten perheessä on aiemminkin ollut adventtikalenteri. Lahjoituksen myötä nyt myös Hämeenlinnan kodissa on oma partiolaisten adventtikalenteri.

Olli-Poika Parviaiselle kalenterin ojensivat tarpoja-samoajavartion jäsenet Tilda ja Aura sekä joulukampanjapäällikkö Nina "NiKe" Kenttä. Kuva: Sini Stolt
Olli-Poika Parviaiselle kalenterin ojensivat tarpoja-samoajavartion jäsenet Tilda ja Aura sekä joulukampanjapäällikkö Nina ”NiKe” Kenttä. Kuva: Sini Stolt

Tilda ja Aura kertoivat kaupunginjohtajalle, että varoja kalenteri myynnillä kerätään mm. ensi kesän Kajo-leirin sekä vuonna 2023 järjestettävän Korean Jamboreen kustannuksiin. Tytöille olikin iloinen yllätys kuulla tarinoita Olli-Pojan kolmelta Korean matkalta.

Wanajan Ilves haluaa toivottaa kaikille oman adventtikalenterin ostaneille rauhaisaa ja tunnelmallista joulun odotusta!