Hollolan Hirvenhiihtäjien Henna ja Jenna kertovat miten ovat ottaneet etäpartion haltuun vartionjohtajan näkökulmasta.

Terve moi ja morjens!

Ollaan Henna ja Jenna @pihalla247 Instagram-tililtä. Pihalla247 on meidän yhteinen partioinstagram, jonne päivitellään meidän menoja ja meininkejä. Nyt partiotauon aikana ollaan pidetty maanantaisin etäkoloiltoja Instagram-livenä.

Normaalisti partiossa meillä on tarpojaryhmä johdettavana, jonka takia myös näitä Instagram-livejä päätettiin järjestää. Haluttiin partion tauosta huolimatta mahdollistaa toimintaa ja saada tietysti myöskin itselle tekemistä, kun kaikki menot tyhjentyi kalentereista.

Me pidetään näitä Instagram-livejä maanantaisin klo 18 ja tähän mennessä ollaan geokätköilty ja kokkailtu. Muutaman instaliven jälkeen ollaan huomattu, että etäpartion pitäminen ei ole ollutkaan haastavaa, vaan ihan kivaa vaihtelua normaaleille kolokerroille, nyt kun tauon aiheuttamasta alkujärkytyksestä on selvitty ja tauko sisäistetty.

Suositellaan kaikkia kokeilemaan nyt partiotauon aikana erilaisia tapoja harrastaa, ei tarvitse olla mitään suurta, voi vaikka soittaa tai laittaa viestiä partiokavereille ja kysellä kuulumisia. Somessa pyörii myös tällä hetkellä todella paljon kaikenlaisia haasteita ja ideoita etäpartioon, joita kannattaa hyödyntää ja soveltaa omaan tekemiseen, jos ei ideoita meinaa löytyä.

Toivottavasti nähdään seuraavassa livessä ja muistakaa myös seurata meitä instagramissa @pihalla247!!