Finnjamboree on Suomen Partiolaisten suurleiri ja kansainvälinen jamboree, joka järjestetään noin kuuden vuoden välein. Seuraava finnjamboree Kajo järjestetään 15.-23.7.2022 Hämeenlinnan Evolla.

Seuraavaa Suomen Partiolaisten Kajo22-suurleiriä on nyt tehty reilun vuoden ajan. Projektin laittoivat käyntiin leirinjohtajat Janne ja Kerttu loppukesästä 2019, ja leiritoimikunta pestattiin mukaan vuodenvaihteen tienoilla. Keväällä leiritoimikuntakin työskenteli etäyhteyksillä ja valmisteli tavoitteiden ja tärkeiden linjausten ohella leirin päällikkörekryä, joka on parhaillaan loppusuoralla. Päälliköiden myötä leirin tekijöiden määrä nousee noin kymmenestä noin kuuteenkymmeneen partiolaiseen ympäri Suomea.

Roihu2016 päättäjäisten tunnelmaa.
Roihun päättäjäisten tunnelmaa. Kuva: Joel Forsman

 

Syksyn aikana osa-alueiden päälliköt ja johtoryhmät pääsevät kiinni itse asiaan ja lähtevät suunnittelemaan leirin toimintoja yksityiskohtaisemmin. Meillä palveluissa syksyn aikana toivottavasti yhdistellään sopivasti suuria unelmia, raudanlujaa kokemusta, ennennäkemätöntä palveluasennetta ja huikeaa tekemisen iloa. Tehtävälistalla on myös mestareiden pestaaminen, joka tulee ajankohtaiseksi vuodenvaihteen jälkeen.

Olehan siis tarkkana ja nappaa itsellesi paras mahdollinen pesti laajasta valikoimasta!

Tekemistä riittää, ja kaikkien osaamiselle on varmasti tarvetta, jotta Kajosta tulee tavoitteensa mukaisesti yhteinen, ainutlaatuinen ja kansainvälinen partioelämys!

Partioterveisin Jenna ”Jensey” Kankaanpää, palvelujohtaja, Kajo22