PartioHype vuonna 2022

Perinteinen PartioHype tulee jälleen, tällä kertaa yhteistyössä Särkänniemen ja Tampereen Partiolaisten kanssa! Tänä vuonna PartioHype on lauantaina 10.9. ja silloin Särkänniemi on avoinna 12–19. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi!

Särkänniemessä järjestetään PartioHypen kanssa samaan aikaan Tampereen Partiolaisten Harhahetki-kisa, johon voivat osallistua seikkailija- ja tarpojaikäiset. PartioHypeen on myytävillä erikoishintaisia Särkänniemi-rannekkeita, jotka ovat voimassa vain 10.9. Rannekkeen hinta on 22 €/kpl.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla heti huvialueelle tultaessa, on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään. Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Harhahetki-kisa on avoinna kaikille seikkailjoille ja tarpojille. Päivän aikana kuljetaan rastilta toiselle oman vartion kanssa Särkänniemen alueella. Ilmoita vartio mukaan kisaan 5.9 mennessä Kuksassa. Harhahetkessä kisataan 3-5 hengen vartioissa kahdessa eri sarjassa: seikkailijat ja tarpojat. Kisan hinta on 25 €/vartio ja se laskutetaan lippukunnalta. Kisaan ilmoittautuneille lähetetään varustelista ja muut tarkemmat tiedot kisasta 10.9 mennessä. Ilmoittautuminen Harhahetkeen: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=52818

Erikoishintaiset rannekkeet

  • PartioHypeen 10.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 22 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 10.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 10.9.) Partiohypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.
  • Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia, yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 35 €/kpl. Nämä rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2022 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2022 portilta on 49 €/ranneke (alle 3v. ilmaiseksi).

Sisäänpääsy huvipuistoon

Kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

PartioHype-päivään rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.

Kesällä 2022 sisäänpääsy Särkänniemeen maksaa 9,90 € (sis. yhden vapaavalintaisen huvilaiteajelun). Sisäänpääsylippuja voi ostaa Särkänniemen verkkokaupasta. Lipun lisäksi sisäänpääsypaikka täytyy varata Särkänniemen sivuilta.

Tilaus

  • Voit ostaa rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 12–17)  Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 1.8.–8.9. välisenä aikana arkisin klo 12–17.