PartioHype vuonna 2022

Perinteinen PartioHype tulee jälleen, tällä kertaa yhteistyössä Särkänniemen ja Tampereen Partiolaisten kanssa! Tänä vuonna PartioHype on lauantaina 10.9. ja silloin Särkänniemi on avoinna 12–19. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi!

Särkänniemessä järjestetään PartioHypen kanssa samaan aikaan Tampereen Partiolaisten Harhahetki-kisa, johon voivat osallistua seikkailija- ja tarpojaikäiset. PartioHypeen on myytävillä erikoishintaisia Särkänniemi-rannekkeita, jotka ovat voimassa vain 10.9. Rannekkeen hinta on 22 €/kpl.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla heti huvialueelle tultaessa, on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään. Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Harhahetki-kisa on avoinna kaikille seikkailjoille ja tarpojille. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki kisaan tulee elokuun alkupuolella tälle sivull. Tehkää tästä upea kauden aloitus ja tulkaa koko joukkueen/vartion voimin kisaamaan ja viettäkää loppupäivä Särkänniemen laitteissa kieppuen.

Erikoishintaiset rannekkeet

  • PartioHypeen 10.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen hintaan 22 €/kpl. Tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 10.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (Huom! Koiramäki on suljettuna jo 10.9.)
  • Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia, yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 35 €/kpl. Nämä rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2022 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2022 portilta on 49 €/ranneke (alle 3v. ilmaiseksi).

Sisäänpääsy huvipuistoon

Kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

PartioHype-päivään rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.

Kesällä 2022 sisäänpääsy Särkänniemeen maksaa 9,90 € (sis. yhden vapaavalintaisen huvilaiteajelun). Sisäänpääsylippuja voi ostaa Särkänniemen verkkokaupasta. Lipun lisäksi sisäänpääsypaikka täytyy varata Särkänniemen sivuilta.

Tilaus- ja toimitusajat

Partiotoimistolta

  • Rannekkeita voi ostaa Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., Tampere) 10.5.-22.6. sekä 1.8.-8.9. välisinä aikoina. Huom! Toimisto on suljettu 31.5.-1.6. toimihenkilöpäivien vuoksi.
  • Rannekkeita voi ostaa klo 12-17 välisenä aikana maanantaista perjantaihin. Ennakkotilausta ei tarvita ja maksuvälineenä on pankkikortti.

Postitse

  • Kuksan kautta 10.5.-22.6. sekä 1.8.-8.9. välisinä aikoina. Kuksaan kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle on tämän sivun lopussa.
  • Kuksa-tilauksiin voit valita joko postituksen (5 €/lähetys) tai noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen lipunmyynnin edestä 10.9. klo 12 (huom! emme päivystä PartioHypen aikaan, joten saavuthan paikalle klo 12).
  • Kaikista postitettavista ja PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

 

Tilaa rannekkeet tästä