Ulkolona merkki on tilattavissa

Kaipaako ryhmänne tekemistä edelleen jatkuvaan koronakurimukseen? Ei hätää, Hämeen Partiopiiri on luonut uuden #ulkolona tehtäväkokonaisuuden, jota voitte toteuttaa kevään 2021 aikana.

Ulkolona etäpartion merkki 2021.#ulkolona-merkki on kevään 2021 aikana toteutettava tehtäväkokonaisuus. Merkin saa tehtyään pakolliset tehtävät sekä omalle ikäkaudelleen suunnitellun määrän vapaavalintaisia tehtäviä. Tällä kertaa tehtävät on jaettu kuuteen osa-alueeseen: suhde itseen, suhde toiseen, suhde yhteiskuntaan, suhde luontoon, suhde ruokaan ja suhde tähän hetkeen. Pakollisia tehtäviä ei ole ennalta määritelty, vaan jokaisesta kategoriasta valitaan vähintään 1 tehtävä pakollisiin tehtäviin. Vapaavalintaiset taas voivat olla vaikka yhdestä ja samasta kategoriasta.

Ikäkausittain vaadittavat tehtävät:

  • sudenpennuilla 6 pakollista ja 5 vapaavalintaista tehtävää
  • seikkailijoilla ja tarpojilla 6 pakollista ja 10 vapaavalintaista tehtävää
  • samoajilla ja sitä vanhemmilla 6 pakollista ja 15 vapaavalintaista tehtävää

Kun tehtäviä on tehtynä oikea määrä, saa merkin. Merkki on kuin tapahtumamerkki ja laitetaan partiopaidassa rintaan tai oikeaan hihaan. Kaikki tehtävät löytyvät lisätietoineen omalta sivultaan. Halutessasi voit myös ladata tai tulostaa koko tehtävälistauksen.

Tehtäviä voi jakaa myös somessa hästägillä #ulkolona. Muista käyttää myös hästägejä #hppartio, #partioscout ja #etäpartio ja oman lippukuntasi/piirisi hästägiä.

Voitte toteuttaa tässä ohjeistuksessa olevat tehtävät tai tilata pelkkää merkkiä, jos lippukunnallanne on oma toteutus vastaavalle merkille. Merkkien tilaukset 23.4. mennessä oheisen linkin kautta. Merkkien minimitilausmäärä on 5 kpl ja merkkien hinta on 2 € / kpl (sisältäen toimituskulut). Merkit laskutetaan toimituksen yhteydessä lippukunnan rahastonhoitajalta. Mikäli lasku halutaan muualle kuin lippukunnan rahastonhoitajalle, merkitkää se lomakkeelle huolellisesti. Merkit postitetaan tilaajille toukokuun aikana.

MERKIN TILAUSLOMAKE