#ulkolona-merkkiohjeetUlkolona etäpartion merkki 2021.

#ulkolona-merkki on Hämeen Partiopiirin luoma, (kevään 2021 aikana) etäpartiossa toteutettava tehtäväkokonaisuus. Merkin saa tehtyään pakolliset tehtävät sekä omalle ikäkaudelle suunnitellun määrän vapaavalintaisia tehtäviä.

Merkin tehtävät on jaettu kuuteen osa-alueeseen: suhde itseen, suhde toiseen, suhde yhteiskuntaan, suhde luontoon, suhde ruokaan ja suhde tähän hetkeen. Kun tehtäviä on tehty oikea määrä (ks. alta), saa merkin. Merkki on kuin tapahtumamerkki ja sijoitetaan partiopaidassa rintaan tai oikeaan hihaan. Merkki ei ole silitettävä.

Tehtäviä voi jakaa somessa hästägillä #ulkolona. Muista käyttää myös hästägejä #hppartio, #partioscout, #etäpartio sekä oman piirisi tai lippukuntasi #.

Ikäkausittain vaadittavat tehtävät:

  • Sudenpennuilla 6 pakollista ja 5 vapaavalintaista tehtävää.
  • Seikkailijoilla ja tarpojilla 6 pakollista ja 10 vapaavalintaista tehtävää.
  • Samoajilla, vaeltajilla ja aikuisilla 6 pakollista ja 15 vapaavalintaista tehtävää.

Pakollisia tehtäviä ei ole ennalta määritelty, vaan jokaisesta kategoriasta valitaan vähintään 1 tehtävä pakollisiin tehtäviin. Vapaavalintaiset taas voivat olla vaikka yhdestä ja samasta kategoriasta. Tehtävät selityksineen löydät yltä, kolmelta alasivulta.

Tulostettava tehtävälistaus.

Merkkien tilaus

Merkkien tilauksen toinen porras on avoinna 1.6.-15.8. Tilatkaa merkit siis ajoissa, koska 15.8. jälkeen lomake sulkeutuu, eikä merkkejä voi enää tilata. Tilaus alla olevalla painikkeella.

Laskutamme merkit Kuksaan merkitystä lippukunnan rahastonhoitajalta. Mikäli haluatte, että merkki laskutetaan muutoin, täytättehän sen lomakkeen kohdan huolellisesti. Merkit ja laskut toimitetaan lippukuntiin syyskuun aikana.

MERKIN TILAUS

Lisättävää? Ongelmia?

Onko sivuilla jotain rikki, kaipaatko lisäohjeistusta? Haluaisitko jakaa oman tehtäväsi #ulkolona-merkkiin? Laita viestiä Hämeen Partiopiirin tiedottajalle Anna-Emilialle tai järjestöpäällikkö Helille, he auttavat mielellään.

Näille sivuille saatamme myös lisätä tehtäviä varsinaisen merkin julkaisun jälkeen.