Täplä ilmestyy nyt myös verkossa

Tiesitkö, että piirin nettisivu uudistuksen myötä piirilehti Täplä on alkanut ilmestyä myös verkossa?

Piirilehtemme Täplä ilmestyy edlleen painettuna lehtenä neljä kertaa vuodessa (Partio-lehden välissä), minkä lisäksi juttuja julkaistaan verkossa jatkuvasti ympäri vuoden. Enää hämäläisiä uutisia ei siis tarvitse odotella kuukausia, vaan uusia juttuja saadaan nopeammin julkaistua.

Uudistukset tuovat aina myös uusia mahdollisuuksia. Täplä onkin siirtynyt kahden päätoimittajan malliin ja toiseksi päätoimittajaksi on valittu Johanna Kalliomaa. Johanna ja jatkava päätoimittaja Essi Laukkanen tekevät yhdessä molempia Täplän versioita.

Toimituskunta hakee uudistuksen myötä myös lisää toimittajia ja valokuvaajia mukaan piirilehden tekemiseen. Jos olet aina halunnut kokeilla miltä lehden tekeminen tuntuisi, vaikka vain muutaman jutun verran, ole yhteydessä niin etsitään sinulle sopiva juttu raportoitavaksi: tapla @ partio.fi

Uudesta verkkomediasta ei vielä löydy moniakaan juttuja, mutta lisäämme niitä sinne pikku hiljaa. Vanhat Täplät ovat edelleen luettavissa Issuussa, jonne myös tulevaisuudessa näköislehdet ladataan.