Särkänniemen rannekkeita saa taas!

Hämeen Partiopiiri myy tänäkin kesänä Särkänniemen rannekkeita partiolaisille, heidän perheilleen sekä kaikille muille partion ystäville!

Rannekkeita voi ostaa ilman erillistä tilausta Partiotoimistolta arkisin klo 12-17 välillä 21.6. asti. Kauempana asuvat voivat tilata niitä Kuksan kautta (tilauslinkki on auki 12.6. saakka), jolloin postitus maksaa 5 €/lähetys. Rannekelasku on pitää toimittaa sekä olla maksettuna ennen kuin postitamme rannekkeita. Tämän vuoksi Kuksa-tilauslomake sulkeutuu hyvissä ajoin ennen Partiotoimiston kesätaukoa. 

Yhden päivän voimassa olevan Särkänniemi-rannekkeen hinta on 36 €/kpl. Nämä rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2023 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Tarkista Särkänniemen verkkosivuilta kyseisen päivän avoinna olevat kohteet.

Rannekkeet ovat käyttövalmiita, eli esim. vierailupäivää ei tarvitse varata ennakkoon. Riittää, että rannekkeen kiinnittää ranteeseen ja lähtee huvittelemaan, ranneke aktivoituu vierailupäivälle, kun se ensimmäisen kerran luetaan Särkänniemessä.