Perinteinen PartioHype järjestään syyskuussa

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19. Särkänniemessä järjestetään PartioHypen kanssa samaan aikaan Tampereen Partiolaisten Harhahetki-kisa, johon voivat osallistua seikkailija- ja tarpojaikäiset, lippukunnasta riippumatta.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla, heti huvialueelle tultaessa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään.

Erikoishintaiset rannekkeet

PartioHypeen 16.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen, 23 €/kpl ja tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 16.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (huom! Koiramäki on suljettuna jo 16.9.)

Särkänniemi-rannekke, 36 €/kpl on voimassa yhden päivän koko kesäkauden 2023 ajan. Nämä rannekkeet käyvät myös Karmivaan Karnevaaliin.

Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

  • Kuksan kautta 31.7.-11.9., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla.
  • Näihin tilauksiin voit valita noudon (0€) PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13 tai postituksen (5€) ennen elokuun loppua tehtyjä tilauksia.
  • Kaikista PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja luovutamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

Rannekkeiden osto Partiotoimistolta:

Voit myös tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna ma-ke ja pe klo 12–16 ja to 12-17) Huom! Jos ostat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 31.7.–15.9. välisenä aikana arkisin ma-ke ja pe klo 12–16 ja torstaisin 12-17.

Harhahetki

Harhahetki-kisa on avoinna kaikille seikkailijoille ja tarpojille. Päivän aikana kuljetaan rastilta toiselle oman vartion kanssa Särkänniemen alueella. Ilmoita vartio mukaan kisaan 7.9 mennessä Kuksassa. Harhahetkessä kisataan 3-5 hengen vartioissa kahdessa eri sarjassa: seikkailijat ja tarpojat. Kisan hinta on 25 €/vartio ja se laskutetaan lippukunnalta. Kisaan ilmoittautuneille lähetetään varustelista ja muut tarkemmat tiedot kisasta ilmoituttaumisajan päätyttyä.