PartioHype tulee taas

PartioHypessä 4.9. pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla heti huvialueelle tultaessa, on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään. Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Erikoishintaiset rannekkeet

  • PartioHypeen 4.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen hintaan 28 €/kpl. Tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 4.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (Huom! Koiramäki on suljettuna jo 4.9.)
  • Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia, yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 31 €/kpl. Nämä rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2021 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2021 portilta on 47 €/ranneke (alle 3v. ilmaiseksi).
  • HUOM! Nyt on saatavilla Partiotoimistolta lippuja, joilla saattaja pääsee sisään ilmaiseksi. Lippu sisältää yhden sisäänpääsyn alueelle, mutta ei yhtään huvilaiteajelua. Tämä helpottanee esimerkiksi pienempien kanssa huvittelua. Kysy lippua ostaessasi ranneketta Partiotoimistolta.

Sisäänpääsy huvipuistoon

Korona-rajoitusten vuoksi kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

PartioHypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.

Kesällä 2021 sisäänpääsy Särkänniemeen maksaa 9,90 € (sis. yhden vapaavalintaisen huvilaiteajelun). Sisäänpääsylippuja voi ostaa Särkänniemen verkkokaupasta. Lipun lisäksi sisäänpääsypaikka täytyy varata Särkänniemen sivuilta.

Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

  • Kuksan kautta 2.8.–27.8. Kuksaan jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle on tämän sivun lopussa. Näihin tilauksiin voit valita joko postituksen (4 €/lähetys) tai noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13.

Kaikista postitettavista ja PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

  • Voit tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 9–17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä.
  • Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 2.8.–2.9. välisenä aikana arkisin klo 9–17.