PartioHype tulee taas

PartioHypessä 4.9. pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12–19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla heti huvialueelle tultaessa, on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa hän pääsee testaamaan partiotietämystään. Tapahtuman järjestämisessä otamme huomioon sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Erikoishintaiset rannekkeet

  • PartioHypeen 4.9. voit ostaa erikoishintaisen rannekkeen hintaan 28 €/kpl. Tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 4.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (Huom! Koiramäki on suljettuna jo 4.9.)
  • Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa myös erikoishintaisia, yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 31 €/kpl. Nämä rannekkeet ovat voimassa yhtenä päivänä koko kesäkauden 2021 ajan. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeen hinta kesällä 2021 portilta on 47 €/ranneke (alle 3v. ilmaiseksi).

Sisäänpääsy huvipuistoon

Korona-rajoitusten vuoksi kaikkien yhden päivän rannekkeiden ostavien tulee varata erillinen sisäänpääsypaikka Särkänniemeen osoitteessa: https://sarkanniemi.fi/fi/paikkavaraus.

PartioHypen rannekkeiden ostajille on automaattinen paikkavaraus tehty jo rannekkeen oston yhteydessä.

Kesällä 2021 sisäänpääsy Särkänniemeen maksaa 9,90 € (sis. yhden vapaavalintaisen huvilaiteajelun). Sisäänpääsylippuja voi ostaa Särkänniemen verkkokaupasta. Lipun lisäksi sisäänpääsypaikka täytyy varata Särkänniemen sivuilta.

Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset tehdään:

  • Kuksan kautta 10.5.–16.6. sekä 2.8.–27.8. Kuksaan jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle on tämän sivun lopussa. Näihin tilauksiin voit valita joko postituksen (4 €/lähetys) tai noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12–13.

Kaikista postitettavista ja PartioHypestä noudettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

  • Voit tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 9–17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä.
  • Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa 19.5.–22.6. sekä 2.8.–2.9. välisenä aikana arkisin klo 9–17. Huom! Partiotoimisto on suljettuna 28.6.–1.8. ja sinä aikana rannekkeita ei toimiteta/myydä.

Tilaa rannekkeet tästä