[päivitetty] PartioHype 30.8. Särkänniemessä

Jäikö harmittamaan, että et päässyt partiokavereiden kanssa
kieppumaan laitteissa ja nauttimaan hattarasta? Partioparaatin
jäädessä tänä vuonna koronan vuoksi välistä, järjestämme
Särkänniemessä sunnuntaina 30.8. PartioHypepäivän.

PartioHypessä pääset hurvittelemaan Särkänniemen laitteissa kuin partioparaatin jälkeen konsanaan ja samalla tapaamaan muita partiolaisia. Muistathan laittaa partiohuivin kaulaasi! PartioHype päivänä Särkänniemi on avoinna klo 12-19.

PartioHype-päivässä piirin infoteltalla, esiintymislavan kupeessa on mahdollisuus pyöräyttää onnenpyörää. Luvassa on myös pieni yllätys huivikauloille [niin kauan kuin tavaraa riittää]. Tuo myös ei-partiolainen kaveri mukaan teltalle, jossa pääsee testaamaan myös partiotietämystään.

Tapahtuman järjestämissä otamme huomioon myös sen hetkiset koronatilanteen rajoitukset.

Erikoishintaiset rannekkeet

Särkänniemeen on mahdollisuus ostaa erikoishintaisia, yhden päivän Särkänniemi-rannekkeita
(yli 120 cm 29 € ja alle 120 cm 25 € / kpl). Rannekkeet ovat voimassa kesäkauden 2020 lisäksi myös loppuvuoden 2020 sesongeissa (esim. Karmiva karnevaali) sekä ensi vuonna 30.6.2021 asti. Särkänniemi-rannekkeet sisältävät sisäänpääsyn yhtenä päivänä sallittuihin huvilaitteisiin, Koiramäen eläinpuistoon ja avoinna oleviin kohteisiin. Särkänniemi-rannekkeiden hinnat kesällä 2020 portilta ovat 47 € ja 42 €. Huomaathan, että Särkänniemi-rannekkeet ovat voimassa 30.6.2021 saakka.

Ranneketilaukset tehdään Kuksan kautta, jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla. Linkki tilauslomakkeelle on tämän sivun lopussa. Tilauslomakkeessa kysytään alustavasti tietoa siitä, että oletko käyttämässä rannekkeita PartioHypessä 30.8. vai muulloin kesällä. Kysymys on siksi, että osaamme arvioida Särkänniemelle partiolaisten kävijämäärää tuolloin 30.8. Tämä ei ole kuitenkaan varsinainen ilmoittautuminen PartioHype-päivään vaan PartioHype-päiväänkin varataan sisäänpääsypaikka Särkänniemen oman järjestelmän kautta https://sarkanniemi.fi/paikkavaraus. Kaikki partiolaiset mahtuvat kyllä Partio-Hypeen mukaan! Sekä partiolaiset, että Särkänniemi seuraavat tarkasti viranomaisten koronavirukseen liittyviä tiedotteita (minkä vuoksi myös rannekkeille on noin pitkä käyttöaika).

Tilaus- ja toimitusajat

Tilausmahdollisuus on 3.-23.8., jolloin rannekkeita voi noutaa:

  • Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs., avoinna klo 9-17) Huom! Jos noudat liput Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä.
  • valita niille postituksen 4€ / lähetys
  • noudon PartioHype-päivänä Särkänniemen pääsisäänkäynnin edustalta klo 12-14.

Huom! Partiotoimistolta voi tulla myös suoraan ostamaan rannekkeita ilman, että tilaus on tehty Kuksaan. Kaikista postitettavista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin vuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja postitamme rannekkeet vasta, kun maksu näkyy tilillämme.

Lippukuntiin lähetetty PartioHype-materiaali:
PartioHype-posti-sivu-1
PartioHype-posti-sivu-2

TILAA RANNEKKEET TÄSTÄ