Noppa-sudenpentukisassa syksyinen tunnelma

NOPPA-sudenpentukisa kisattiin Forssassa kauniissa syyssäässä 3.10.2020. Kisa tutustutti pentueet erilaisten pelien maailmaan. Ruoveden kisan peruuntuessa moni lippukunta järjesti omia Noppa-kisoja samaan aikaan.

Kisapäivä oli täynnä touhua ja mukavaa tekemistä. Kisaan osallistui kaikkiaan 53 pentuetta eli n. 300 sudenpentua. Lisäksi kisoja oli järjestämässä lukematon määrä partiolaisia useista alueen lippukunnista.

Kisassa sudenpennut pääsivät toden teolla puhaltamaan yhteen hiileen rasteilla, jotka oli nimetty erilaisten pelien mukaan. Oli Aliasta, Escape Roomia, Super Mariota ja Yatsya. Tehtävät olivat hauskoja ja monipuolisia, joten jokaiselle sudenpennulle riitti varmasti mielekästä puuhaa.

Forssan kisan voittajaksi selviytyivät Karhunpennut 2 Urjan Varstoista. Toiseksi sijoittui Karhunpennut 1 myös Urjan Varstoista ja kolmannelle sijalle ylsi Luotsikarhut Lahden Sinisistä. Onnittelut voittajille ja kiitokset osallistujille! Kaikki kisan lopulliset tulokset on nähtävissä supekisat-sivulla.

Tunnelmia kisoista