Haku partioneuvokseksi on auki

Hämeen Partiopiirillä on 4 paikkaa partioneuvostossa ja nyt sinulla on mahdollisuus hakea mukaan. Partioneuvosten määrä ja partioneuvokset vahvistetaan Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa marraskuussa.

Partioneuvoksena osallistut Suomen Partiolaisten partioneuvoston kokouksiin, joita järjestetään vähintään kahtena viikonloppuna vuodessa. Kokousten välillä on luvassa työskentelyä partioneuvoston asioiden tiimoilta muiden neuvoston jäsenten kanssa pääsääntöisesti etäyhteyksiä ja -työkaluja hyödyntäen.

Partioneuvoston jäsenenä sinulta vaaditaan halua ja kiinnostusta partion kehittämiseen, yhteistyötaitoja, hyviä kokouslihaksia sekä monipuolista näkemystä partion toiminnasta lippukunnan, piirin ja valtakunnallisella tasolla.

Partioneuvoksena pääset tulevalla kaudella vaikuttamaan esimerkiksi partion digitalisaatiouudistukseen sekä strategian tavoitteiden täyttymiseen. Partioneuvoksena saat myös paljon uusia partioystäviä ympäri Suomea ja olet partion kehittämisen ytimessä.

Hae partioneuvokseksi 30.09. mennessä lähettämällä hakemus henri.backman@partio.fi. Hakemuksessasi kerro vähintään miksi haluat partioneuvoston jäseneksi, mitä annettavaa sinulla partioneuvoston jäsenenä olisi sekä millaisissa pesteissä olet aiemmin toiminut. Hämeen esitys partioneuvoksista päätetään piirihallituksen lokakuun kokouksessa.

Partioneuvoston sivut löytyvät osoitteesta partio.fi/partioneuvosto. Suomen Partiolaisten partioneuvosto tarkoittaa yhdistyslain (503/1989) valtuutettuja. Partioneuvoston sääntömääräiset kokoukset ovat kevätkokous ja syyskokous. Partioneuvosto kokoontuu tarvittaessa ylimääräiseen kokoukseen. Partioneuvosto vastaa, että Suomen Partiolaisten toiminnan ja talouden suunnittelu ja kehittäminen edistävät partion strategiaa tavoitteineen.

Lisätietoa partioneuvoston toiminnasta voit kysyä Hämeen partiopiirin nykyisiltä neuvoksilta Henri Backman, Anu Niemi, Janna Rintamaa ja Ville-Matti Rissanen. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@partio.fi