Haku mentorointiohjelmaan on auki!

Painaako vastuu? Kaipaatko uusia ideoita? Haluatko kasvaa ihmisenä? Haluatko tukea toista ja samalla tutustua uuteen ihmiseen? Jos vastasit useampaan kysymykseen kyllä, mentoriohjelma on sinua varten.  

Ohjelmaan kannattaa hakea aktoriksi, eli ohjattavaksi, jos olet esimerkiksi mukana partioprojektissa, kaipaat hyviä vinkkejä ja tukea pestiisi, tai haluat muuten vain mentorointia partiourallesi – ehkäpä olet vasta aloittanut partion aikuisena, ja haluat kokeneemman partiolaisen tukea partiopolkusi alkuun! Aktorina saat itsellesi vuoden ajaksi oman henkilökohtaisen mentorin, joka auttaa sinua omien tarpeidesi mukaan! 

Mentorina toimiminen on puolestaan innostava tapa jakaa omaa osaamistasi toiselle. Ehkäpä olet joskus selättänyt vaikeuksia omassa pestissäsi, ja toivoisit ettei ihan jokaisen tarvitsisi käydä samoja asioita kantapään kautta. Ehkä olet havainnut sujuvia toimintamalleja projekteissasi, ja haluaisit jakaa tietotaitoasi uusien partioprojektien onnistumiseksi! Tai ehkä olet ollut partiossa mukana jo kauan, ja koet intoa tutustuttaa uutta aikuispartiolaista partion sisimpään? 

Mentoria on verrattu myös isoveljeksi tai -siskoksi, joka tukee kahdenkeskisissä tapaamisissa aktoria vuoden ajan pienellä kynnyksellä ja rennolla otteella. Tämä on myös hyvä tapa saada uusi partiokaveri koronaturvallisesti! Hae mukaan aktoriksi tai mentoriksi täyttämällä alla oleva lomake. Parit yhdistetään hakemusten perusteella. 

Haku on auki nyt ja päättyy 17.1.2021.  

Aktorihaku: https://link.webropol.com/s/aktorihaku2022

Mentorihaku: https://link.webropol.com/s/mentorihaku2022