Haku jäsenkokousdelegaatioon on auki!

Lähde mukaan Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen edustamaan Hämeen Partiopiiriä!

Haluatko lähteä mukaan päättämään koko Suomen partioasioista? Nyt on mahdollisuutesi hakea delegaatiksi Hämeen Partiopiirin kokousdelegaatioon! Jokaisella partiopiirillä on ääniä suhteessa jäsenmääräänsä ja Hämeen Partiopiirillä tulee olemaan jäsenkokouksessa n. 20 kokousedustajaa. Tavoitteenamme on koota monipuolinen delegaatio, jolla on kattava näkemys suomalaisen partiotoiminnan kehittämisestä eri näkökulmista. Ei ole väliä oletko jo jäsenkokouskonkari vai ensi kertaa osallistumassa – tarkoituksena on koota mahdollisimman moninainen kokousdelegaatio. Aiemmat ja nykyiset piiripestit katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenkokous on järjestön ylin päättävä elin, joka kokoontuu joka toinen vuosi. Jäsenkokous päättää muun muassa järjestön puheenjohtajistosta ja tekee tärkeitä linjauksia partion lähitulevaisuudesta. Vuoden 2024 jäsenkokous järjestetään 16.–17.11.2024 Tampereella.

Näin haet

Hae delegaation jäseneksi, jos

  • sinulla on näkemystä piiri- ja/tai valtakunnan tason partiotoiminnan kehittämiseen.
  • olet joskus osallistunut johonkin viralliseen kokoukseen (hallituksen kokous, yhdistyksen vuosikokous tms.) ja tiedät, miten niissä toimitaan.
  • voit osallistua 2–3 perehdytysiltaan ennen varsinaista jäsenkokousta, jotka järjestetään syksyllä 2024.
  • pystyt osallistumaan koko kokousviikonloppuun: virallinen kokous on 16.–17.11., mutta delegaatiotapaamisia saattaa olla jo perjantaina.

Hae mukaan jäsenkokoukseen vastaamalla Forms-kyselyyn 31.7.2024 mennessä. Hakemukset käsittelee piirihallitus ja valituille delegaateille ilmoitetaan henkilökohtaisesti elokuun loppuun mennessä. Delegaation kokoonpano julkaistaan myös piirin nettisivuilla.

Lisätietoja

Kysyttävää jäsenkokouksesta, delegaatiosta tai hakemisesta? Ota yhteyttä janna.rintamaa (a) partio.fi.