Etsinnässä ehdokkaita tulevaan piirihallitukseen

Marraskuu on tunnetusti syyskokousten aikaa. Usein tiedossa on mielenkiintoisia vaaleja – niin myös toivottavasti tänä syksynä Hämeen Partiopiirin syyskokouksessa!

Hämeen Partiopiirin sääntömääräinen syyskokous on järjestetään Tamperella lauantaina 18.11. Syyskokouksessa valitaan uusia jäsenet piirihallitukseen vuosille 2024-2025. Tällä kertaa piirihallitukseen on etsinnässä neljä hallitusjäsentä vastaamaan aluetyöstä, kasvatuksesta, kasvusta ja kehityksestä sekä vapaaehtoistuesta.

Pesti piirihallituksessa on loisto paikka vaikuttaa hämäläiseen partiotoimintaan. Pestit ovat ajankäytöllisesti tiiviitä ja vaativat työtä ainakin viikottain, joskus jopa päivittäin. Pestissä pääsee kuitenkin vaikuttamaan partion tulevaisuuteen ja jättämään jälkensä partiotoimintaan isommin kuin esimerkiksi lippukuntapesteissä.

Kiinnostaisiko työ piirihallituksessa sinua? Lue pestikuvaukset kuhunkin avoinna olevaan pestiin ja nappaa niistä itsellesi sopivin. Mikäli kiinnostuit jostain pestistä tai haluat jutella siitä tarkemmin, toivomme, että otat yhteyttä vaalitoimikuntaan. Tavoitat vaalitoimikunnan sähköpostitse: hp-vaalitoimikunta @ kuksa.partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit sähköpostiosoitteesta].

Nyt on myös oiva tilaisuus ilmiantaa hyvä tyyppi, tai kannustaa kaveria asettumaan ehdolle. Vaalitoimikunta kaipaa vinkkejä pesteihin sopivista, pätevistä ja innokkaista tyypeistä!

Syyskokous on pian täällä, joten älä aikaile! Julkaisemme kaikkien 17.11. mennessä ehdolle asettuneiden ehdokkaiden esittelyt jo ennen syyskokousta. Voit seurata ehdokkaiden esittelyjä vaalien nettisivuilla ja piirin somekanavissa.

Vaalitoimikunta odottaa innolla ehdokkaiden yhteydenottoja sekä pian lähestyviä vaaleja!