Vapaaehtoiseksi Tubecon Gamesiin?

Hämeen Partiopiiri on mukana tulevassa Tubecon Gamesissä, joka järjestetään heti uuden vuoden jälkeen loppiaisena 5.-6.1.2024. Haemme nyt lukuisia vapaaehtoisia talkoolaisia mukaan tapahtumaan. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan?

Vapaaehtoisille on tiedossa vaihtelevia tehtäviä, esim. rannekkeiden vaihtoa ovella, valokuvien ottamista meet & greeteissä, kulunohjausta, seinien rakentamista, yms. juoksevia tehtäviä. Lisäksi tarvitsemme partiolaisia mukaan piirin omalle osastolle perjantaina ja lauantaina kahteen vuoroon. Haussa on reippaita ja oma-aloitteisia, sanavalmiita tyyppejä ainakin 25 kappaletta. Eli mukaan mahtuu vaikka kuinka monta!

Talkoovuorot ovat:

  • to 4.1. n. klo 9-20
  • pe 5.1. klo 10-19
  • la 6.1. klo 12-19 sekä n. 3-4 h tapahtuman jälkeen

Taukoja pidetään tietysti ja ruokaa on vapaaehtoisille tarjolla! Alaikäraja talkoolaisille on 15-vuotta. Alaikäisiltä vaadimme vanhempien luvan kirjallisesti. Talkoolaisille pidetään yhteinen infotilaisuus Tampere-talossa torstaina 4.1.

Vapaaehtoisilla on tapahtumaan sisäänpääsy eli alueella pääsee liikkumaan myös oman työvuoron ulkopuolella. Lue lisää Tubecon Gamesistä ja katsele vaikka tunnelmakuvia edellisiltä vuosilta.

Mikäli sinua kiinnostaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi, käy täyttämässä tämä kyselylomake. Lomake on auki marraskuun loppuun saakka, mutta paikat täytetään järjestyksessä ja mahdollisesti jo ennen marraskuun loppua.

Lisätietoa tapahtumasta saat piirin viestinnän ja markkinoinoinnin suunnittelijalta Anna-Emilialta: anna-emilia.piirainen @ partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit] tai p. 050 311 0920 (puhelu tai WhatsApp).