Vapaaehtoiseksi Tubecon Gamesiin?

Hämeen Partiopiiri on mukana tulevassa Tubecon Gamesissä, joka järjestetään heti uuden vuoden jälkeen loppiaislauntaina 6.1.2024. Haemme nyt lukuisia vapaaehtoisia talkoolaisia mukaan tapahtumaan. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan?

Vapaaehtoisille on tiedossa vaihtelevia tehtäviä, esim. rannekkeiden vaihtoa ovella, valokuvien ottamista meet & greeteissä, kulunohjausta, seinien rakentamista, yms. juoksevia tehtäviä. Lisäksi tarvitsemme partiolaisia mukaan piirin omalle osastolle perjantaina ja lauantaina kahteen vuoroon. Haussa on reippaita ja oma-aloitteisia, sanavalmiita tyyppejä ainakin 25 kappaletta. Eli mukaan mahtuu vaikka kuinka monta!

Talkoovuorot ovat:

  • pe 5.1., aloitus klo 11.00
  • la 6.1. aloitus aamusta ja tapahtuma jatkuu iltaa saakka

Taukoja pidetään tietysti ja ruokaa on vapaaehtoisille tarjolla! Alaikäraja talkoolaisille on 15-vuotta.

Työvuorot ovat vähintään 8 tunnin mittaisia. Työvuorossa voi olla myös ns. koko päivän, mikäli tämä vapaaehtoiselle sopii. Työvuoron aikana on luonnollisesti mahdollisuus päästä tauoille taukohuoneeseen.

Vapaaehtoisilla on tapahtumaan sisäänpääsy eli alueella pääsee liikkumaan vapaasti. Lue lisää Tubecon Gamesistä ja katsele vaikka tunnelmakuvia edellisiltä vuosilta.

Mikäli sinua kiinnostaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi, laita Whatsapp-viestiä piirin viestinnän ja markkinoinoinnin suunnittelijalle Anna-Emilialle. Voit myös soittaa (050 311 0920) tai laittaa sähköpostia anna-emilia.piirainen @ partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit].

Kerro viestissäsi:

  • oletko käytettävissä pe vai la vai molempina päivinä
  • voitko olla työvuorossa yli 8 tuntia