Tulisitko sinä talkoisiin Tubecon Gamesiin?

Hämeen Partiopiiri on mukana tulevassa Tubecon Gamesissä, joka järjestetään heti uuden vuoden jälkeen loppiaisena 6.-7.1.2023. Haemme nyt lukuisia vapaaehtoisia talkoolaisia mukaan tapahtumaan. Olisitko sinä kiinnostunut tulemaan mukaan?

Vapaaehtoisille on tiedossa vaihtelevia tehtäviä, esim. rannekkeiden vaihtoa ovella, valokuvien ottamista meet&greeteissä, kulunohjausta, seinien rakentamista, yms. juoksevia tehtäviä. Lisäksi tarvitsemme partiolaisia mukaan piirin omalle osastolle perjantaina ja lauantaina kahteen vuoroon. Haussa on reippaita ja oma-aloitteisia, sanavalmiita tyyppejä ainakin 25 kappaletta. Eli mukaan mahtuu vaikka kuinka monta!

Talkoovuorot ovat:

  • Torstai 5.1. n. klo 12-20 (TÄYNNÄ)
  • Perjantai 6.1. klo 9-16 (TÄYNNÄ)
  • Perjantai 6.1. klo 16-22 (TÄYNNÄ)
  • Lauantai 7.1. klo 10-17 (TÄYNNÄ)
  • Lauantai 7.1. Klo 17-24 (TÄYNNÄ)
  • Vapaista talkoovuoroista saat tiedon parhaiten viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijalta Anna-Emilia Piiraiselta (yht. tiedot alla)

Taukoja pidetään tietysti ja ruokaa on vapaaehtoisille tarjolla! Alaikäraja talkoolaisille on 15-vuotta. Alaikäisiltä vaadimme vanhempien luvan kirjallisesti. Talkoolaisille pidetään yhteinen infotilaisuus Tampere-talossa torstaina 5.1. klo 14.00.

Vapaaehtoisilla on tapahtumaan sisäänpääsy eli alueella pääsee liikkumaan myös oman työvuoron ulkopuolella. Lue lisää Tubecon Gamesistä ja katsele vaikka tunnelmakuvia edellisiltä vuosilta.

Mikäli sinua kiinnostaa ilmoittautua vapaaehtoiseksi, laita pikaisesti viestiä piirin viestintä ja markkinointisuunnittelijalle Anna-Emilialle: anna-emilia.piirainen @ partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit] tai p. 050 311 0920 (puhelu tai WhatsApp).