Syyskokouksessa valittiin uusia hallitusjäseniä ja päätettiin toimintasuunnitelma

Piirin syyskokous pidettiin ensimmäistä kertaa etäkokouksena. Kokous sujui hyvin ja uusi hallitus on nyt valittu.

Syyskokous järjestettiin 21.11.2020 etäyhteyksien avulla. Kokous sujui ongelmitta ja kuten kokouksen puheenjohtaja totesi, saattaa olla, että tällaisia kokouksia järjestetään lisää tulevaisuudessa.

Perinteisesti vuosikokouksissa on jaettu Loisto-diplomeja. Tänään Loiston saivat ensimmäistä kertaa:

  • Erä-Pirkot ry
  • Orimattilan Samoilijat ry
  • Pirjetan Partio ry

Lisäksi Loiston uusivat:

  • Jaakon Samoojat ry
  • Jokioisten Korvenkävijät ry
  • Kostian Kahlaajat ry
  • Roineen Tytöt ry
  • Tammero ry

Uusi toimintasuunnitelma vuosille 2021-2022 niin ikään hyväksyttiin kokouksessa. Ilmoittautuminen kevään koulutuksiin ja tapahtumiin on auki 1.12.2020-11.1.2021, joten pian on aika katsella parhaat tapahtumat ensi keväälle piirin kalenterista.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion lisäksi valittiin neljä uutta hallitusjäsentä erovuoroisten tilalle. Jesse Heiskanen Hollolan Hirvenhiihtäjistä valittiin ohjelmasta vastaavaksi hallitusjäseneksi. Tero Arvonen Toijalan Eräveikoista valittiin kehityksestä vastaavaksi hallituksen jäseksi. Sekä Jesse että Tero aloittavat uusina hallitusjäseninä.

Anu Niemi Jaarlin Pojista valittiin lippukuntatuesta vastaavaksi hallitusjäseneksi nyt jo toista kertaa. Samoin Ester Halmari Messukylän Metsätytöistä valittiin jatkokaudelle vapaaehtoisista ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi hallituksen jäseneksi. Onnittelut kaikille valituille!

Kokouksessa myös Suomen Partiolaisten toiminnanjohtaja Kaisa Leikola oli antamassa katsauksen käynnissä olevasta henkilöstöorganisaation uudistuksesta. Lisäksi Yhden päivän jamboreesta oli kertomassa tapahtumajohtaja Mikko Hieta. Yhden päivän jamboree on ensi toukokuussa järjestettävä partiopiiritoimintaa Hämeessä 100-vuotta juhlaviikonloppu. Laittakaa siis 22.-23.5.2021 kalentereihinne, sillä silloin koko ilveskansa juhlii Hämeenlinnassa.