Särkänniemen rannekkeita kesälle 2024

Särkänniemen rankkeita on jällleen saatavilla niin omilel jäsenille kuin partion ystävillekin. Rannekeita saa tilaamalla tuttuun tapaan Kuksan kautta.

Kesän 2024 Särkänniemi-rannekkeet

Partioperheillä on mahdollisuus ostaa Särkänniemeen erikoishintaisia, yhden päivän voimassa olevia Särkänniemi-rannekkeita hintaan 37 €/kpl, rannekkeet ovat voimassa kesäkaudella 2024.

Särkänniemi-rannekkeet sisältävät yhtenä päivänä sisäänpääsyn huvipuistoon, huvilaitteisiin (turvallisuusrajat huomioiden) ja vierailupäivänä avoinna oleviin kohteisiin. Katso ajantasaiset aukiolot Särkänniemen sivuilta.

Rannekkeita voi ostaa joko Partiotoimistolta tai Kuksan kautta, jolloin ranneke toimitetaan QR-koodina sähköpostiin.

Tilaus- ja toimitusajat

Ranneketilaukset Kuksan kautta

 • Kuksan kautta 15.5.–14.6., jonne kirjaudutaan partiolaisen tai huoltajan tunnuksilla.
 • Kaikista tilauksista tulee lasku sähköpostilla noin yhden arkivuorokauden sisällä. Laskussa on aina 5 vrk maksuaika ja toimitamme rannekkeet QR-koodeina sähköpostilla heti seuraavana arkipäivänä, kun maksu näkyy tilillämme.
 • Huom! Varmistathan asiointi.partio.fi -osoitteessa, että laskutustavaksi on valittu sähköpostilasku. Voit vaihtaa laskutustavan asiointipalvelussa (asiointi.partio.fi), etusivun alalaidassa kohdassa jäsentiedot (päivitä yhteystiedot -> laskutustapa SP ja piirit -> sähköpostilasku). Tällöin pystymme toimittamaan laskusi jo seuraavana päivänä. Löydät laskun myös asiointipalvelusta ja Kuksasta kohdasta maksut. Lisätietoja:
 • Uutta! Toimitamme rannekkeet QR-koodina Särkänniemen lippulompakon kautta tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin. Särkänniemeen saapuessasi voit tulostaa rannekkeet Särkänniemen uusilta lippuautomaateilta, joita löytyy mm. Särkänniemen portilta ja Näsinneulan aulasta. Voit myös pyytää rannekkeet tulostettavaksi Särkänniemen lipunmyynnistä.
 • Huomioithan, että pystymme toimittamaan vain kerran samaan sähköpostiosoitteeseen rannekkeita. Jos haluat tilata lisää rannekkeita, tee tilaus eri perheenjäsenen tiedoilla ja laita tilauksen yhteydessä olevaan sähköpostikenttään eri osoite kuin aiempaan tilaukseen.
 • Jos tilauksessasi on useampia rannekkeita, saat niistä kaikista yhteisen QR-koodin sekä jokaisesta rannekkeesta omat koodit. Suosittelemme kuitenkin, että tulostat kaikki rannekkeet kerralla. Rannekkeen käyttö aktivoituu vasta se ensimmäistä kertaa luettaessa (esim. sisäänpääsyporteista mennessä). Käyttämättömät rannekkeet voi hyvin jemmata esim. lompakkoosi seuraavaa käyttökertaa odottamaan.

Rannekkeiden osto Partiotoimistolta

 • Voit tulla ostamaan rannekkeita Tampereen Partiotoimistolta (Yliopistonkatu 60 A, 5 krs.) 
  • Huom! Kun ostat rannekkeet Partiotoimistolta, ennakkotilausta Kuksan kautta ei tarvitse tehdä.
 • Partiotoimistolla rannekkeet maksetaan pankkikortilla. Partiotoimistolta rannekkeita voi ostaa ennen juhannusta 15.5.–7.6. välisenä aikana arkisin klo 12–16 ja 10.–19.6. klo 12–17.
 • Partiotoimisto on suljettuna 22.–23.5. sekä kesälomalla 20.6.–4.8. ja sinä aikana rannekkeita ei toimiteta/myydä. Tiedotamme kesälomien jälkeisestä rannekemyynnistä vielä erikseen nettisivuillamme.

PartioHype 14.9.

PartioHype on partiolaisten ja partioperheiden yhteinen huvittelupäivä lauantaina 14.9. Särkänniemessä. PartioHype järjestetään yhteistyössä Särkänniemen ja Tampereen Partiolaisten kanssa. Tampereen Partiolaisten seikkailijoiden ja tarpojien yhteinen Harhahetki-kisa kisataan ennen huvipuiston avautumista Särkänniemen alueella ja lähiympäristössä.

Lisätietoja Partiohypestä tulee ennen juhannusta Hämeen Partiopiirin ja Tampereen Partiolaisten nettisivuille. PartioHypeen on saatavilla erikoishintaisia Särkänniemi-rannekkeita, hintaan 24 €/kpl. Tämä ranneke on voimassa vain lauantaina 14.9. Ranneke sisältää sisäänpääsyn kaikkiin huvilaitteisiin ja avoinna oleviin kohteisiin (Huom! Koiramäki on suljettuna jo 14.9.) PartioHypen rannekkeet tulevat myyntiin vasta 5.8. Kuksassa avautuvassa tilauslinkissä.

Tervetuloa kaikki partiolaiset ja partioperheet sekä PartioHypeen että Särkänniemeen!