Partioviikolla tapahtuu

Partioviikkoa vietetään keväisin viikolla, jolloin on partiolaisten suojeluspyhimyksen Pyhän Yrjön päivä. Pyhän Yrjön päivä, eli Yrjön nimipäivä on vuosittain 23.4.

Partioviikolla partiolaiset käyttävät partioasua tai huivia koko viikon – tällä tavoin voi tuoda esille omaa harrastusylpeyttä kouluissa ja työpaikoilla. Aikuisten kannattaa kertoa partioasun käytöstä ja toimia ylpeinä esimerkkeinä. Partioviikolla järjestetään usein myös erilaisia palvelutempauksia ja tehdään partiota muutenkin näkyväksi.

Hämeen Partiopiiri järjestää kaksi kaikille avointa tapahtumaa Tampereella Partioviikolla. Tervetuloa mukaan kaikki partiosta kiinnostuneet ja partion ystävät!

Pop-up kolo Ratinasa

Tutustu partioon shoppailun ohessa! Partioviikon lauantaina 27.4. Hämeen Partiopiiri valtaa Ratinan kauppakeskuksen! Tule käymään Ratinan kauppakeskuksen tapahtuma-aukiolla shoppailun ohessa. Luvassa on partiosta tuttuja aktiviteettejä, kuten ikioma pakohuoneemme, kauppakeskussuunnitusta, paracord-kädentaitoja, sekä kisailua trangian kasaamisessa – oletko sä päivän nopein?

  • Lauantai 27.4., klo 11-16.
  • Ratinan kauppakeskus, tapahtuma-aukio

Nähdään Partioviikolla Ratinassa!

Keskustorin afterwork – Partio edition

Partion tunnelmaa työpäivän jälkeen! Partioviikolla Hämeen Partiopiiri järjestää aikuisten after-workit Tampereen Keskustorilla torstaina 25.4. Tule käymään kun kerkeät ja houkuttele työkaverisi mukaan! Luvassa on rentoa oleskelua mukavien aktiviteettien, sekä vähän paremman kaakaon ja kahvin kera. Mitä partiolla on antaa sinulle ja mitä partio merkitsee sinulle?

  • Torstai 25.4. klo 16-18
  • Keskustori, Tampere

Nähdään Keskustorilla kupposen ääressä!