Lähde mukaan Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen edustamaan Hämeen Partiopiiriä!

Haluatko lähteä mukaan päättämään koko Suomen partioasioista? Tahdotko partiopäätöksenteon eturiviin ja sinulla on myös näkemystä siitä, mihin tätä järjestöä pitäisi tulevaisuudessa viedä? Nyt on mahdollisuutesi hakea delegaatiksi Hämeen Partiopiirin kokousdelegaatioon!

Jokaisella partiopiirillä on ääniä suhteessa jäsenmääräänsä. Hämeen Partiopiirillä on jäsenkokouksessa 21 äänivaltaista kokousedustajaa. Tavoitteenamme on koota monipuolinen delegaatio, jolla on kattava näkemys suomalaisen partiotoiminnan kehittämisestä eri näkökulmista. Etsimme delegaatioon eri ikäisiä partiojohtajia ja otamme mukaan niin jäsenkokouskonkareita kuin ensikertalaisiakin.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenkokous on järjestön ylin päättävä elin, joka kokoontuu joka toinen vuosi. Jäsenkokous päättää muun muassa järjestön puheenjohtajistosta ja tekee tärkeitä linjauksia lähitulevaisuuden partion kannalta. Jäsenkokous järjestetään 12.-13.11.2022 pääkaupunkiseudulla.

Tämän vuoden jäsenkokouksen pääaiheita ovat uuden puheenjohtajiston valinta, partion strategian seuranta sekä seuraavan kahden vuoden Suomen Partiolaisten toimintasuunnitelma. Tänä vuonna juhlitaan myös Suomen Partiolaisten 50-vuotisjuhlia jäsenkokouksen lomassa.

Hae delegaation jäseneksi, jos

  • sinulla on näkemystä piiri- ja/tai valtakunnan tason partiotoiminnan kehittämiseen: piiri- tai keskusjärjestöpestit, tämänhetkiset tai lähimenneisyydessä päättyneet, katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.
  • olet joskus osallistunut johonkin viralliseen kokoukseen (hallituksen kokous, yhdistyksen vuosikokous tms.) ja tiedät, miten niissä toimitaan.
  • voit osallistua 2-3 perehdytysiltaan ennen varsinaista jäsenkokousta, jotka järjestetään syksyllä 2022.
  • pystyt osallistumaan koko kokousviikonloppuun: virallinen kokous on 12.11.-13.11., mutta on suotavaa olla paikalla jo perjantaina. Piiri korvaa matkat jäsenkokoukseen sekä majoituksen.

Hae mukaan jäsenkokoukseen vastaamalla linkistä aukeavaan Forms-kyselyyn (https://forms.office.com/r/BFWvczRfMa) 31.7.2022 mennessä. Piirinjohtajat käsittelevät hakemuks ja valituille delegaateille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Lisäksi delegaation kokoonpano julkaistaan piirin luottispäivässä Tampereella 13.8. sekä piirin nettisivuilla.

Jos sinulla herää kysyttävää, olethan yhteydessä Henkkaan (henri.backman @ partio.fi) tai Jannaan (janna.rintamaa @ partio.fi) [poista ylimääräiset välilyönnit sähköpostiosoitteista].