Lähde mukaan Suomen Partiolaisten jäsenkokoukseen edustamaan Hämeen Partiopiiriä!

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n jäsenkokous on järjestön ylin päättävä elin, joka kokoontuu joka toinen vuosi. Vuosi 2020 on jässärivuosi! Jäsenkokous päättää muun muassa järjestön puheenjohtajistosta ja tekee tärkeitä linjauksia lähitulevaisuuden partion kannalta. Tämän vuoden jässärissä tehdään suomalaisen partion historiaa, kun pöydällä on peruskirjauudistus.

Jäsenkokous järjestetään 14.-15.11.2020 Espoossa. Tämän vuoden jässärin pääaiheita ovat uuden puheenjohtajiston valitseminen, uudesta peruskirjasta päättäminen, partion uusi strategia vuosille 2021-2026 sekä seuraavan kahden vuoden Suomen Partiolaisten toimintasuunnitelma.

Haluatko lähteä mukaan päättämään koko Suomen partioasioista? Tahdotko partiopäätöksenteon eturiviin ja sinulla on myös näkemystä siihen, mihin tätä järjestöä pitäisi viedä? Hae siis delegaatiksi Hämeen Partiopiirin kokousdelegaatioon! Jokaisella partiopiirillä on ääniä suhteessa jäsenmääräänsä. Hämeen Partiopiirillä on jäsenkokouksessa 21 kokousedustajaa, joilla jokaisella on 1 ääni. Tavoitteena on koota monipuolinen delegaatio, jolla on kattava näkemys suomalaisen partiotoiminnan kehittämisestä eri näkökulmista. Etsimme delegaatioon eri ikäisiä partiojohtajia.

Vuoden 2018 Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa valittiin uusia partioneuvoksia.
Jäsenkokouksessa valitaan myös partioneuvokset seuraavalle kahdelle kaudella. Tällä kaudella hämäläisiä ovat edustaneet mm. Tytti, Hilja ja Heli. Kuva: Aleksi Murtojärvi

 

Hae delegaation jäseneksi, jos…

  • sinulla on näkemystä piiri- ja/tai valtakunnan tason partiotoiminnan kehittämiseen: piiri- tai keskusjärjestöpestit, tämänhetkiset tai lähimenneisyydessä päättyneet, katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia
  • olet joskus osallistunut johonkin viralliseen kokoukseen (hallituksen kokous, yhdistyksen vuosikokous tms.) ja tiedät, miten niissä toimitaan
  • voit osallistua 2-3 perehdytysiltaan ennen varsinaista jäsenkokousta
  • pystyt osallistumaan koko kokousviikonloppuun: virallinen kokous on 14.11.-15.11., mutta on suotavaa olla paikalla jo perjantaina. Piiri järjestää yhteiskuljetuksen, mutta tämänvuotisen sijainnin vuoksi on vielä määrittelemättä, mikä on järkevin ja taloudellisin matkustuskeino. Joka tapauksessa piiri korvaa matkat jäsenkokoukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi delegaation johtajalle Anni Yliselle 30.9. mennessä osoitteeseen anni.ylinen@partio.fi. Otsikoi viestisi ’Delegaatiohaku: Etunimi Sukunimi.’ Kerro viestissä kuka olet, mistä tulet ja perustele sähköpostiviestissäsi 2-3 lauseella, miksi sinut pitäisi valita mukaan. Kerro myös, missä pestissä toimit tällä hetkellä. Valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti ja delegaation kokoonpano julkaistaan viimeistään 9.10. Hämeen Partiopiirin verkkosivuilla.