Ilvekselle ennätysmäärä osallistujia

Hämeen Partiopiirin ensi kesän piirileirille Ilves19 osallistuu ennätyksellisen paljon partiolaisia, yhteensä lähes 4600!

Määrä on huikea! Se on yli 40 % piirin jäsenistöstä. Tähän päälle tulee vielä varmastikin päivämaksulla myöhemmin tulevia, kansainvälisiä vieraita jne, joten 5000 osallistujaa ei ole kaukana, leirinjohtaja Jaakko Honkala sanoo.

Erityisen ilahduttavaa on, että piirin tarpojista ja samoajista yli 50 % on tulossa leirille, mikä on hieno juttu, varsinkin kun otetaan huomioon leirin päällekkäisyys Jamboreen kanssa. Isot leirit antavat kasvatuksellisesti ja kokemuksellisesti eniten juuri vanhemmille ikäkausille, Honkala jatkaa.

Ilves19 johtajisto sekä Hämeen Partiopiiri haluavat kiittää lippukuntia leirin markkinoinnista sekä tuesta ilmoittautumisten kanssa. Tämän ilmoittautumismäärän saavuttaminen on yhteinen ponnistus, joten ilman lippukuntia näitä ennätyslukemia ei olisi saavutettu.

Ensi kesän piirileirillä koetaan uudenlaisia elämyksiä tulevaisuus-teemalla, jolla halutaan luoda positiivista näkymää tulevaisuudesta sekä oppia tarvittavia taitoja. Ohjelmaa on jokaiselle ikäkaudelle neljässä eri laaksossa, joissa pohditaan tulevaisuutta kunkin laakson omalla teemalla: globaali, vesi, teknologia ja luonto.

Lisää Ilves19-piirileiristä leirin omilta nettisivuilta. Laita Ilves19 seurantaan Facebookissa (ilves19) ja Instagramissa (@ilves19) ja kuulet aina leirin ajankohtaisimmat asiat.