Piirileirin 2026 johtaja tai johtajapari – hakua jatkettu!

Hämeen Partiopiirin seuraava piirileiri järjestetään kesällä 2026. Partioleirit ovat parasta partiossa – piirileiri on jokaiselle leiriläiselle uusi kokemus ja suuri seikkailu! Minkälaisen elämyksen sinä haluaisit leiriläisille tarjota? Nyt siihen on todellinen mahdollisuus vaikuttaa, sillä tulevalle piirileirille etsitään leirinjohtajaa tai –johtajaparia.

Tämä mielenkiintoinen partiopesti alkaa heti sopivien johtajien löydyttyä, ensin leirin tavoitteiden ja leiritoimikunnan kokoamisella ja jatkuu projektin johtamisena aina loppuraportin palauttamiseen vuoden 2026 lopulla asti. Pesti tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan hämäläiseen partiotoimintaan ja tukea pestiin on tarjolla esimerkiksi piirinjohdolta sekä partiotoimistolta.

Etsimme johtajaa/johtajaparia, jolla on kokemusta ja näkemystä suurten projektien johtamisesta sekä halu toteuttaa hämäläisiä partiolaisia ja lippukuntia palveleva leirikokemus. Pestiin voi hakea valmiin parin kanssa tai yksin. Jos haet pestiin parin kanssa, kerro hakemuksessa kenen kanssa haet pestiä tai voitte myös tehdä yhteisen hakemuksen, jossa mainitsette molempien hakijoiden nimet ja lippukunnat.

Olisitko se sinä?

Hakuaikaa on nyt jatkettu! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.4.2024 Janna Rintamaalle janna.rintamaa @ partio.fi [poista ylimääräiset välilyönnit]

Lisätietoja:

Aluejohtaja Tommi Nyman
p. 050 311 0919, tommi.nyman @ partio.fi