Aloitusinfon järjestäminen huoltajille

On tärkeää, että huoltajat saavat kattavan paketin siitä, mitä partio on ja millaiseen lippukuntaan huollettavansa on liittymässä. Säännöllisten aloitusinfojen järjestäminen on tässä asiassa tärkeässä asemassa.

Huoltajien on helpompaa sitoutua tukemaan lasta paremmin partioharrastuksessa sekä mahdollisesti saavat myös itse kipinän lähteä mukaan lippukunnan toimintaan, kun he partiharrastuksen alussa saavat kattavasti tietoa. Olemme koonneet valmiit ohjeet aloitusinfon järjestämiseen sekä etänä että livenä.

Mikäli lippukuntanne ei ole vielä pitänyt infotilaisuutta vanhemmille, sen ehtii vielä pitää. Aloitusinfoja on hyvä järjestää aina kauden alussa, mutta myös muina liittymisajankohtina, esim. tammikuussa. Informaatiota toiminnasta ja lippukunnasta huoltajat eivät voi saada koskaan liikaa.

Aloitusinfot ovat hyvä tilaisuus vastata huoltajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä mahdollisesti saada uusia aikuisia mukaan toimintaan. Katso aloitusinfo-pakettimme ja nappaa mukaan valmis diapohja.

Ohjeiden alkuperä: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset