HP Partiojohtajaperuskoulutus 1/2024, monimuoto

Partiojohtajaperuskurssi tukee lippukunnan pesteissä toimivia vaeltajia ja aikuisia. Koulutuksen tavoitteena on johtamistaitojesi ja -tietojesi kehittäminen lippukunnan johtamisen, lasten ja nuorten kanssa toimimisen sekä projektityöskentelyn näkökulmasta.
 
Kevään 2024 pj-monimuotokoulutus koostuu:
aloitustapaamisesta Teamsissa maanantai-iltana 5.2.
itsenäisesti suoritettavista monimuototehtävistä
yhdestä yön yli retkestä maastossa (itsenäinen, vartiokohtainen tai kurssilla sovittava ajankohta)
sekä lippukunnassa suoritettavasta johtamisharjoituksesta

Tämä koulutus poikkeaa aiemmista pj-monimuotokoulutuksista siten, että se sisältää aiempaa vähemmän yhteisiä koulutusiltoja ja enemmän omatoimista työskentelyä. Koulutus on suunnattu yli 22-vuotiaille ja se sopii sinulle, jos olet motivoitunut suorittamaan koulutuksen itsenäisesti omaan tahtiin. Koulutuksen suorittaminen edellyttää omatoimista otetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kirjallisiin tehtäviin.

Johtamisharjoitukseen liittyvän ohjeistuksen löydät osoitteesta: hp.partio.fi/lippukunnalle/ohjelma-ja-koulutus/partiojohtajaperuskoulutus/. Johtamisharjoituksen aihe tulee hyväksyttää kurssinjohtajalla (Tero Arvonen, tero.arvonen@partio.fi) etukäteen, ennen kuin ryhdyt harjoitustasi suunnittelemaan. Sovi myös itsellesi lippukunnasta ohjaaja.

Kurssin hinta on 65 € (sisältäen Partiojohtajan käsikirjan).

Koulutuksen ilmoittautumisaika 4.12.2023-8.1.2024

Lisätietoa koulutussisällöistä Suomen Partiolaisten sivuilta.