HP Kartan teon perusteet -koulutus

Tässä koulutuksessa opit tekemään Maanmittauslaitoksen ilmaisesta kartta-aineistosta omaan käyttöösi sopivia karttoja. Prosessiin tarvitset vain tietokoneen ja kaksi ilmaista avoimen lähdekoodin ohjelmaa!

Koulutuksessa ei opetella tekemään karttoja alusta asti, vaan muokkaamaan valmiista kartoista (kuten peruskartasta) omiin käyttötarkoituksiin sopivia tiedostoja tulostettavaksi tai sähköisesti katsottavaksi. Erityisiä esitietoja hommaan ei tarvitse.

Näillä opeilla saat käyttöösi ajantasaiset kartat niin vaelluksille kuin rastiradoille haluamassasi mittakaavassa ja paperikoossa. Opit miten tehdä karttoihin siistejä merkintöjä, joita on helppo muokata myös jälkikäteen. Karttojen päivittäminenkin onnistuu pidemmissä projekteissa helposti.

Koulutukseen on suositeltavaa ottaa mukaan oma tietokone, johon pystyy asentamaan itse ohjelmia, jotta eri vaiheita pääsee kokeilemaan koulutuksessa myös käytännössä.

Lisätietoja ja tarvittavien ohjelmien latauslinkit lähetetään ilmoittautuneille lähempänä.

Koulutus järjestetään Tampereen Partiotoimistolla torstaina 10.10.2024 klo 17:30-21. Koulutuksen hinta on 20 €, joka sisältää iltapalan. 

Tapahtumanjohtajana toimii Johannes Wahlberg (etunimi.sukunimi@taer.fi).

Loppuvuoden tapahtumiin ilmoittaudutaan 5.8.-9.9.2024.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Lääkitys ja ensiapu, Liikkuminen, Raha, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa