HP Järjestelytoimikuntakoulutus

Ilmoittautumisaikaa kurssille on jatkettu 5.3.2024 saakka!

Kurssi on tarkoitettu ennen kaikkea tuleville HP:n ja SP:n kisajärjestäjille, mutta myös kaikille kisojen tekemisestä kiinnostuneille. Kurssi antaa valmiudet toimia pt-kilpailujen järjestelytoimikunnassa eri tehtävissä.

Ennen partiotaitokilpailujen järjestelykurssia, eli järjestestelytoimikuntakoulutusta, olisi hyvä olla käytynä rastipäällikkökoulutus, mutta se ei ole pakollista, mikäli kokee omaavansa vastaavat taidot jo ennestään. Mikäli et ole varma, kumpi kurssi olisi sinulle parempi, ota yhteyttä kurssinjohtajaan.

Kurssilla perehdytään mm. kisaprojektin yleisjärjestelyihin ja aikataulutukseen, järjestelytoimikunnan eri tehtävien sisältöön, tehtävien suunnitteluun sekä radan suunnitteluun. Mukana on myös paljon käytännön harjoitteita. Kurssin suoritettuaan kurssilainen voi hakea II-luokan maastotuomarikorttia.

Laitikkalassa järjestetään samaan aikaan myös rastipäällikkökoulutus.

Koulutus järjestetään 5.-7.4.2024 Laitikkalassa. Koulutus alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Kurssilla yövytään piirin kurssikeskuksessa Laitikkalan koululla Pälkäneellä. Kurssinjohtajana toimii Simo Soininen (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Koulutuksen hinta on 65€.Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Koulutus, Hyvä olla, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa