HP Ensiapujaoston apukouluttaja

Hämeen partiopiirin Ensiapujaosto etsii tiimin vahvistamiseksi ensiavun apukouluttajia. Varsinaisina kouluttajina kursseilla toimivat SPR:n järjestämän Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja (ETK) -koulutuksen käyneet terveydenhuollon ammattilaiset. Ensiapukursseja järjestetään noin kuusi kertaa vuodessa.

Apukouluttajan tehtäviin kuuluu koulutuksen toteutuksessa avustaminen, kuten rastipisteiden valmistelu, rastipisteillä ensiapuharjoituksien pitäminen ja varusteiden huolto. Pesti on oiva tilaisuus ylläpitää omia ensiapuvalmiuksiaan ja saada kokemusta kouluttajana toimimisesta. Pesti soveltuu kaikille täysi-ikäisille partiolaisille tai ei-vielä-partiolaisille. Pestiin ryhtyville järjestetään perehdytystä.

Oman kiinnostuksen ja ehtimisen mukaan apukouluttajilla on mahdollisuus osallistua myös piirin tapahtumiin (mm. pt-kilpailut ja leirit) ensiapupäivystäjänä. Tulevista tapahtumista ja päivystystarpeista tullaan tiedottamaan apukouluttajien porukkaa tarpeen mukaan. Ensiapupäivystäjäksi lähteville tarjotaan perehdytys pestiin ennen tapahtumaa.

Mitä mahdollisuuksia pesti tarjoaa?

Aktiivisesti apukouluttajan pestissä toimiessa saat ylläpidettyä jatkuvasti SPR:n EA1- ja EA2 –todistuksien voimassaoloa. Lisäksi kolme vuotta apukouluttajana aktiivisesti toimineella sote-ammattilaisella on mahdollisuus jatkaa ETK-koulutukseen, mikäli siitä on kiinnostunut.


Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Apukouluttajana sinulla tulee olla voimassa oleva EA1- tai EA2-kurssitodistus.

Lisätiedot

Lisätietoja pestistä antaa ensiapujaoston puheenjohtaja, Milla Kajala (etunimi.sukunimi@partio.fi)

Täytä hakemus