Reissu kokoaa taas hämäläiset partiolaiset viettämään iloista partiopäivää Tampereelle sunnuntaina 5.5.2024. Yhteinen Reissu-päivä alkaa paraatijuhlalla Keskustorilla. Juhlan jälkeen siirrytään marssien Puutarhakatua pitkin kohti Särkänniemeä. Särkänniemessä huvittelu voi jatkua klo 18 asti.

Paraatijuhla alkaa klo 11.45 ja paraati kohti Särkänniemeä lähtee klo 12.30. Ansiomerkit jaetaan paraatijuhlassa. Särkänniemeen tulee myyntiin edullisia rannekkeita paraatipäiväksi ja paraatirannekkeiden myynnin jälkeen voi tilata koko kesän voimassa olevia päivärannekkeita.

Reissu-postit tulevat Reissu-yhteishenkilöille ja yhteyshenkilöttömien lippukuntien lippukunnanjohtajille kevään aikana. Lippukuntien käytössä ovat mm. valmiit kirjepohjat jaettavaksi koteihin sekä Kuksa-tapahtumapohja Reissu-ilmoittautumisia ja Särkänniemi-rannekkeiden tilauksia varten. Lisätietoja kerätään myös tänne Reissun nettisivuille.

Instagram

Nappaa kuva, joka parhaiten kertoo juuri sinun Reissustasi; tunnelmasta, tapahtumasta, nähtävästä tai mistä haluatkaan ja postaa se Instagramiin käyttäen ainakin #Reissu2024 #HPpartio #PartioScout #Särkänniemi -hashtageja. Parhaat kuvat palkitaan!

Lisätiedot

Tapahtuman johtaja:

  • Anne ”Herkku” Toukonen (etunimi.sukunimi@partio.fi)
  • Partiotoimistolla: Heli Lehtomäki, heli.lehtomaki @ partio.fi, 050 311 0921