Info

Kilpailukutsu

Hämeen Partiopiiri yhdessä Tampere/itä alueen ja Forssan alueen lippukuntien kanssa kutsuu seikkailijat kisaamaan Nro 7 -kisaan lauantaina 28.9.2024 Tampereelle ja Humppilaan!

Joukkueet

Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta. Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Joukkueen kaikilla jäsenillä tulee olla Suomen Partiolaisten vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna. 

Sarjat

Kisoissa on kaksi sarjaa. Turkoosissa kisailevat ensimmäisen vuoden seikkailijat (synt. 2014) ja violetissa kilpailevat toisen vuoden seikkailijat ja mahdolliset ensimmäisen vuoden tarpojat (synt. 2012–2013). Jos vartiossa on eri-ikäisiä kilpailijoita, katsotaan heidän kuuluvan violettiin sarjaan, jos vähintään puolet heistä on syntyneet vuosina 2012–2013.  

Saattajat

Turkoosi: Joukkueella tulee olla vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee joukkueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen tehtäväkäskyssä mainita.  

Violetti: Joukkueella ei tarvitse olla saattajaa mukana vaan joukkue voi kulkea itsenäisesti koko kilpailun ajan. Halutessaan joukkueella voi olla saattaja mukana, mutta hän ei saa osallistua tehtävien suorittamiseen missään vaiheessa.  

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan elo-syyskuun vaihteessa Kuksassa. Tarkempi ilmoittautumisaika päivitetään tälle sivustolle juhannukseen mennessä. Kilpailuihin ilmoittaudutaan omilla ilmoittautumislomakkeillaan, jotka löytyvät kunkin kilpailun omalta kisasivulta.

Ilmoittautumisen tekee saattaja tai muu yhteyshenkilö, jolle myös ennakko-ohje lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautuminen on joukkuekohtainen.

Ilmoittautumisessa on mainittavajoukkueen nimi ja koko, lippukunta sekä kaikkien jäsenten (ml. saattajan) erityisruokavaliot. Saattajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee näkyviin suoraan Kuksa-lomakkeelta, joten varmistathan, että tiedot ovat ajan tasalla.

Yhteiskuljetukset

Piiri järjestää yhteiskuljetukset Humppilan kisoihin. Lisätiedot yhteiskuljetusten reiteistä julkaistaan kisan omilla sivuilla elokuun aikana. Yhteiskuljetuksiin ilmoittautudaan kilpailuilmoittautumisen yhteydessä ja ne toteutetaan, mikäli kyyteihin ilmoittautuneita on tarpeeksi.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 35 € / vartio + 7 € / hlö ruokamaksu (ml. saattaja). Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ennakko-ohje

Ennakko-ohje lähetetään ilmoittautumisen tehneelle saattajalle sekä julkaistaan kisasivuilla osoitteessa hp.partio.fi/seikkailijakisat kaksi viikkoa ennen kilpailua. 

Tehtävä- ja pisteluettelo

Tehtävä- ja pisteluettelo julkaistaan tässä.

Yhteystiedot

Kisojen yhteystiedot löytyvät kisojen omilta sivuilta.

Partiotoimistolla kysymyksiin vastaa järjestökoordinaattori Sara Touhonen, 050 311 0929, sara.touhonen @ partio.fi (poista ylimääräiset välilyönnit).