Seikkailijakisa tilanne haltuun logo

Tilanne haltuun seikkailijakilpailut 2021

Kisan johtajat

Lahti: kisanjohtaja Harri Halmejärvi, Lahden Siniset, harri.halmejarvi@partio.fi

Tampere: kisanjohtaja Mia Duncker, Teiska-Partio, mia.duncker@gmail.com

Kisakeskukset

Lahti: Pajulahden urheiluopisto, Pajulahdentie 167, Nastola

Tampere: Kaukajärven Vapaa-aikatalo, Käätykatu 8, Tampere

Pysäköinti Tampereella

Pysäköintitilaa on Tampereeen kisakeskuksen luona (Kaukajärven seudulla) heikosti. Olemme kuitenkin saaneet sovittua Kaukajärven koulun kanssa, että voimme käyttää koulun henkilökunnan parkkipaikkaa lauantaina kisojen aikana.

Kaikki saattajat, joiden auto jää kisan ajaksi parkkiin, ajakaa osoitteeseen Muinaishaudankatu 2, siinä on liikenteenohjaus klo 7.45 – 10.45, joka ohjaa autot vapaina oleville paikoille sekä antaa koulun pihaan jääviin autoihin pysäköintilupalapun.

(Huom! Täytetään ensin mahdolliset kadunvarsipaikat Muinaishaudankadun varrelta ja vasta sen jälkeen koulun parkkipaikka. Koulun parkkipaikalla ei saa parkkeerata kuin parkkiruutuihin, jotta pelastustiet pysyvät auki ja tästä syystä myöskään koulun pihaan ei saa parkkeerata). Koulun parkkipaikalta on tapahtuman ilmoittautumiseen noin 200-300 m matka.

Ne saattajat, jotka tuovat lapsensa ja eivät tarvitse parkkipaikkaa, voivat käyttää Käätykadun parkkipaikkaa (ns. kirjaston parkki, Juvan Grillin takana). Siinä on 3 h kiekkopaikat ja nämä paikat jätetään ensisijaisesti lentopalloturnauksen osallistujille.

Kaikkia tamperelaisia kannustamme tulemaan paikalle julkisella liikenteellä! Ilmoittautumiset ovat Kaukajärven Vapaa-aikatalolla ja ensimmäinen rasti löytyy Kaukajärven tekonurmikentän läheisyydestä.

Karttakuva Kaukajärven kisakeskuksen alueesta
Kuva Tampereen kisakeskuksen alueesta