Tapahtumat

Hämeen Partiopiiri järjestää tulevana talvena opiskelijoille suunnattun tapahtuman Tampereella. Osallistua voi sekä ei-partiolaiset että partiolaiset. Tervetuloa mukaan!

Trangiapizzaa ja Ilpo Ilves-maskotti.
Kuva: Anna Parkkomäki

Tursas-passin rastipisteet

Järjestämme kolme Tursas-passsin rastipistettä Tamkon uusille opiskelijoille. Näihin tapahtumiin ovat kuitenkin tervetulleita kaikki opiskelijat!

Tarkemmat ajat ja paikat varmistuvat myöhemmin. Seuraa siis tätä sivua ja Hämeen Partiopiirin sosiaalista mediaa (Facebook ja Instagram), jotta näet uusimmat päivitykset.

  1. Kaupunkisuunnistusta (Tampereen keskustassa) 15.9.
  2. Trangiapizzakurssi (Sorsapuistossa) 27.10.
  3. Talviretkeilyä kevät 2022. HUOM! 26.1. kaavailtu tapahtuma siirtyy/on toistaiseksi peruttu koronan vuoksi.

 

Korona-huomautus

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta. Tapahtumissa noudatetaan valtioneuvoston ja Suomen Partiolaisten korona-ohjeita ja rajoitamme tapahtumien osallistujamäärää tarvittaessa. Tapahtuma saatetaan kuitenkin joutua peruuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla, muistathan siis ilmoittautua. Käytä ilmoittautumisen yhteydessä sähköposti, josta sinut tavoittaa nopeasti.

Tapahtumat järjestetään ulkona ja huolehdimme turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta  esim. ruuan valmistuksen yhteydessä. Pyydämme kuitenkin, että et osallistu tapahtumaan mikäli sinulla on korona-oireita tai olet ollut ulkomailla 14 vrk ennen tapahtumaa.