Tapahtumat

Hämeen Partiopiiri järjestää tulevana talvena opiskelijoille suunnattun tapahtuman Tampereella. Osallistua voi sekä ei-partiolaiset että partiolaiset. Tervetuloa mukaan!

Trangiapizzaa ja Ilpo Ilves-maskotti.
Kuva: Anna Parkkomäki

Tursas-passin rastipisteet

Järjestämme kolme Tursas-passsin rastipistettä Tamkon uusille opiskelijoille. Näihin tapahtumiin ovat kuitenkin tervetulleita kaikki opiskelijat!

Tarkemmat ajat ja paikat varmistuvat myöhemmin. Seuraa siis tätä sivua ja Hämeen Partiopiirin sosiaalista mediaa (Facebook ja Instagram), jotta näet uusimmat päivitykset.

  1. Kaupunkisuunnistusta (Tampereen keskustassa) 15.9.
  2. Trangiapizzakurssi (Sorsapuistossa) 27.10.
  3. Talviretkeilyä (tammikuussa 2022) 26.1.2022

Trangiapizzakurssi

Trangiapizzakurssi ke 27.10. klo 17.00 alkaen. Paikalle voit tulla klo 17.00 lähtien, mutta tulethan viimeistään klo 19.30, jotta ehdit paistaa itsellesi maistuvan trangiapizzan. Paikkana Sorsapuisto Tampereella. Löydät meidät lintuhäkkien luota.

Lisäksi, jotta osaamme varata suunnilleen oikean määrän ruokaa, pyydämme ennakkoilmoittautumista (joskaan se ei estä sinua saapumasta paikalle muuten vaan). Erityisesti erityisruokavalion omaavien henkilöiden olisi hyvä ilmoittautua etukäteen.

Ilmoittaudu trangiapizzakurssille

Korona-huomautus

Seuraamme jatkuvasti koronatilannetta. Tapahtumissa noudatetaan valtioneuvoston ja Suomen Partiolaisten korona-ohjeita ja rajoitamme tapahtumien osallistujamäärää tarvittaessa. Tapahtuma saatetaan kuitenkin joutua peruuttamaan lyhyelläkin varoitusajalla, muistathan siis ilmoittautua. Käytä ilmoittautumisen yhteydessä sähköposti, josta sinut tavoittaa nopeasti.

Tapahtumat järjestetään ulkona ja huolehdimme turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta  esim. ruuan valmistuksen yhteydessä. Pyydämme kuitenkin, että et osallistu tapahtumaan mikäli sinulla on korona-oireita tai olet ollut ulkomailla 14 vrk ennen tapahtumaa.