Pinnalla

Partiopulina 5/2019

Partiopulina on Täplässä satunnaisesti julkaistava tehtävä, jossa tarkoituksena on keksiä kuvaan sopivat partiomaiset sanat ja ajatukset, joita kuvassa olevat henkilöt saattaisivat ajatella.

Tällä kertaa Partiopulinassa kysellään, että mitä Ilves19-piirileirin Viestintä ja markkinointijohtaja Taru Kaario miettii. Keksi paras kupla ja voita yllätyspalkinto. Tämä kisa päättyy 31.12.2019.

Kuva: Harri Halmejärvi

Partiopulina

Partiopulinan vastauslomake
  • * Mikäli kyselyn yhteydessä on arvonta, edellyttää siihen osallistuminen yhteystietojen antamista. Tiedot antamalla hyväksyt samalla arvonnan säännöt. Antamiasi yhteystietoja käytetään vain Partiopulina-kisan palkinnon arvonnan suorittamiseen sekä toimittamiseen. Yhteystiedot tullaan poistamaan järjestelmästä aina kulloisenkin kisan päätyttyä. Hämeen Partiopiirin vastuu osallistujaa kohtaan on kaikissa tapauksissa rajoitettu palkinnon arvoon. Hämeen Partiopiirillä on oikeus hylätä näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset ilman ilmoitus- ja hyvitysvelvollisuutta osallistujalle. Hämeen Partiopiiri vastaa mahdollisesta arpajaisveron suorittamisesta.

Kolmannen Partiopulinan voittajatekstit kirjoitti Lotta Kuuteri. Ohessa Lotan voittajateksti (klikkaa kuva suuremmaksi):