Pinnalla

Partiopulina 4/2019

Partiopulina on Täplässä satunnaisesti julkaistava tehtävä, jossa tarkoituksena on keksiä kuvaan sopivat partiomaiset sanat ja ajatukset, joita kuvassa olevat henkilöt saattaisivat ajatella.

Tällä kertaa Partiopulinassa kysellään, että mistä piirin toiminnanjohtaja Tommi Nyman ja Petteri Lavikko Tampereen Kotkista keskustelevat Ilves19-leirillä? Keksi parhaat kuplat ja voita yllätyspalkinto. Tämä kisa päättyy 31.10.2019.

Kuva: Otto Virtanen

Partiopulina

Partiopulinan vastauslomake
  • * Mikäli kyselyn yhteydessä on arvonta, edellyttää siihen osallistuminen yhteystietojen antamista. Tiedot antamalla hyväksyt samalla arvonnan säännöt. Antamiasi yhteystietoja käytetään vain Partiopulina-kisan palkinnon arvonnan suorittamiseen sekä toimittamiseen. Yhteystiedot tullaan poistamaan järjestelmästä aina kulloisenkin kisan päätyttyä. Hämeen Partiopiirin vastuu osallistujaa kohtaan on kaikissa tapauksissa rajoitettu palkinnon arvoon. Hämeen Partiopiirillä on oikeus hylätä näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset ilman ilmoitus- ja hyvitysvelvollisuutta osallistujalle. Hämeen Partiopiiri vastaa mahdollisesta arpajaisveron suorittamisesta.

 

Kolmannen Partiopulinan voittajatekstit kirjoitti Alina Ahonen. Ohessa Alinan voittajateksti (klikkaa kuva suuremmaksi):

Kuva: Harri Halmejärvi