Kokous Piirihallitus

Piirihallitus 2/2019

 

Loskaisena maanantai-iltana hallitus kokoontui Tampereen toimistolle pitämään vuoden toista hallituksen kokousta. Tässä koostetta hallituksen käsittelemistä asioista.

 1. Kokouksen avaus

Kokous avattiin klo 17.30.

 1. Kokouksen laillisuus

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Kaikki hallituksen jäsenet olivat paikalla. Lisäksi kokouksissa läsnä ovat työntekijöistä toiminnanjohtaja Tommi ja järjestöpäällikkö Heli.

 1. Kokouksen työjärjestys

Hyväksyttiin esityslista työjärjestykseksi.

 1. Edellisen kokouksen pöytäkirja

Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja.

 1. Ilves19 –piirileiri

Leirinjohtajat Jaakko ja Leena pitivät tilannekatsauksen Ilveksestä. Tällä hetkellä Ilveksellä ollaan kovin odottavissa tunnelmissa, sillä ilmoittautuminen päättyy torstaina ja nyt jännitetään paljon osallistujia saadaan. Tiistai-iltana ilmoittautuneita oli n. 2500 ja nyt jännitetään viime hetken loppukiriä. Olethan sinä jo ilmoittautunut? Ilves etenee suunnitellusti ja ilmoittautumisen päätyttyä alkaa leirin tekemisessä uusi vaihe, kun suunnitelmia päästään tarkentamaan. 

 1. Toiminnanalakuulumiset ja SP Partioneuvosto raportti

Toiminnanalakuulumissa keskustelimme erityisesti eri toiminnanalojen tavoitteiden edistämisestä Ilveksellä, toiveistamme kehitysryhmälle sekä kaikkien toiminnanalojen ajankohtaisista asioista. Piirinjohtajat, partioneuvokset ja toiminnanjohtajat kokoontuivat viikonloppuna suunnittelemaan toimintaa vuodelle 2020. Toiminnansuunnittelun keskiössä oli partion kasvutavoite 100 000 partiolaisesta vuonna 2030 sekä partion strategian toteuttaminen. Partioneuvoston kokouksen päätöksiin voi tututusta partioneuvoston nettisivuilla  sekä Facebookissa

 1. Hämeen Partiopiiri ry:n kevätkokous 23.3.2019

Päätimme kutsua piirin kevätkokouksen koolle 23.3. Hollolaan. Hyväksyimme toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen esitettäväksi kokoukselle sekä päätimme jäsenmaksuesityksestä. Jäsenmaksuista 1- ja 2- jäsenmaksujen esitetään pysyvän ennallaan ja perhepartiolaisten 3- jäsenmaksun piiriosuuden olevan 0 euroa. Kevätkokouksessa valitaan myös vaalitoimikunta etsimään ehdokkaita hallitukseen, ilmianna itsesi tai kaverisi! Keväkokouksen yhteydessä järjestetään johtajapäivä, jossa luvassa on monenlaista koulutusta ja työpajoja. Toivottavasti nähdään sankoin joukoin! Johtajapäivästä voit lukea täältä.

 1. Joulukampanjan 2018 loppuraportti

Joulukalentereita myytiin Hämeessä hieman vähemmän kuin edellisenä vuonna. Kortteja myytiin enemmän kuin edellisenä vuonna. Keskustelimme tässä yhteydessä tämän vuoden kalenterimyynnistä, kun kalenterin hinta nousee 10 euroon. Adventtikalenteri on varainkeruutuote ja tavoitteena on saada myynnistä mahdollisimman paljon tuottoa. Myyntimäärät voivat laskea ja siitä huolimatta tuotot pysyä samana. Lippukuntien osuus kasvaa myyntituotoista, joten luvassa on lippukunnille rahaa enemmän. Kymmenen euron hinta on myös helppo pienimillekin myyjille, kun vaihtorahat on helppo laskea. Kannattaa myös ottaa mobiilimaksut käyttöön, jotta kalentereita ei jää myymättä käteisen puuttumisen vuoksi. 

 1. Partioparaati 5.5.2019  / Reissu 2019

Reissu 2019 kutsuu hämäläiset Tampereelle! Paraatijuhla pidetään klo 11 Keskustorilla ja paraati päättyy Särkänniemeen! Lue Reissuta lisää seuraavasta Täplästä.

 1. Hämeen Partiosäätiön hallituksen jäsenet

Valitsimme Hämeen Partiosäätiön hallitukseen jatkamaan Pertti Arjanteen, Jarkko Mäkisen ja Kaija Rinteen.

 1. Työvaliokunta- ja toiminnanjohtajapäätökset

Työvaliokunta- ja toiminnanjohtajapäätöksiä ei ollut.

 1. Henkilöstöasiat

Lippukuntakoordinaattorina aloittaa Jani-Petteri “Pete” Nieminen. Haastattelemassa ja päätöstä tekemässä olivat toiminnanjohtaja Tommin ja järjestöpäällikkö Helin lisäksi lippukuntatuesta vastaava hallituksen jäsen Anu. Tervetuloa Pete!

 1. Ilmoitusasiat

Ilmoitusasioissa katsastimme piirin menneet ja tulevat tapahtumat.

 1. Muut asiat

Muita asioita ei ollut.

 1. Kokouksen päättäminen

Kokous päättyi klo 20.18. Kokouksen jälkeen puheensorina jatkui vielä pitkän tovin epävirallisten asioiden merkeissä.

Kokouksesta terveisiä kirjasi piirinjohtaja Tytti