Haluatko vaikuttamaan piirin toimintaan piirihallituksessa? Onko sinulla mielessäsi tyyppi, joka olisi hommaan mahtava? Hämeen Partiopiiri ry:n syyskokouksessa on avoinna hallituspestejä  vuosille 2022−2023. Lue lisää avoimista pesteistä tältä sivustolta myöhemmin.

Odotellessa voit katsoa alta Annin ja Minnan kuvaukset hallituspesteistään ja miksi mukaan kannattaa lähteä vuodelta 2019. Video antaa yleiskuvaa siitä, mitä piirihallituspaikka voi olla.

YouTube-videot edellyttävät kaikkien evästeiden sallimista. Muuta evästeasetuksia..

Suolaus-kilpailu

Jos tiedät jonkun sopivan henkilön piirihallituspestiin, vinkkaa siitä vaalitoimikunnalle. Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa lahjakortin Scandinavian Outdoor Storeen.

Vinkin ei tarvitse johtaa ehdokkuuteen, pelkkä vinkkaus sopivasta henkilöstä vaalitoimikunnalle riittää. Vaalitoimikunta arpoo 3 kpl 50 € lahjakortteja Scandinavian Outdoor Storeen kaikkien vinkin antaneiden kesken. Arvontaa osallistuvat kaikki henkilön vinkanneet partiolaiset (ei toimihenkilöt). Jos haluat vinkata henkilön nimettömänä ja osallistumatta arvontaan, kerro siitä vaalitoimikunnalle.

Voittajat arvotaan syyskokouksessa 13.11. Mutta nyt on oivallinen hetki suolata kaikki mahdolliset tutut ja kumminkaimat!

Kiinnostaako pesti tai haluatko siitä lisätietoa?

Kiinnostaako jokin pesti tai tiedätkö hyvän tyypin tiettyyn pestiin? Ota yhteyttä vaalitoimikunnan puheenjohtajaan Juulia Pihlajaan, juulia.pihlaja@partio.fi tai koko vaalitoimikuntaan osoitteessa hp-vaalitoimikunta@kuksa.partio.fi