On aika kaivaa marssirummut esiin ja opettaa lippukuntien perinteiset huudot uusille partiolaisille. Sunnuntaina 7.5.2023 järjestetään perinteinen partioparaati Tampereella.

Lippukuntien ilmoittautuminen on auki 1.-20.4., jolloin on myös mahdollista tilata edullisia Särkänniemi-rannekkeita paraatipäivälle. Huom! Edulliset paraatipäivänä voimassa olevat rannekkeet on myynnissä vain 20.4. saakka.

Kuksaan tulee lippukuntien käyttöön ilmoittautumislomakemalli, joka aukeaa 1.4. Lomake löytyy Kuksasta tapahtumat-välilehdeltä, ylävalikosta otsikon Tapahtumapohjat takaa. Pohja on nimeltään HP Paraati 7.5.2023 KÄYTÄ TÄTÄ.

Viikolla 16 yhteyshenkilöt saavat seuraavan kirjeen, josta löytyy mm. ohjeet järjestäytymiseen. Myöhemmin tulevat myös tarkemmat arvosteluperusteet paraatin marssikilpailusta.

Alustavaa ohjelmaa ja muuta hyödyllistä tietoa on koottu Lippukunnalle-sivulle. Paraati kaipaa myös lisää tekijöitä. Partiolaiselle-sivulla on lisätietoa avoimista tekijäpesteistä. Ilmoittautumisohjeet sekä ohjeet rannekkeiden tilaamiseen löytyvät Särkänniemi-sivulta.

Lisätiedot

Tapahtuman johtajat:

  • Anne ”Herkku” Toukonen (etunimi.sukunimi@partio.fi)
  • Perttu Aimola (etunimi.sukunimi@partio.fi)
  • Partiotoimistolla: Heli Lehtomäki, heli.lehtomaki @ partio.fi, 050 311 0921