Kevätkokous 2023

Tervetuloa Hämeen Partiopiiri ry:n kevätkokoukseen, joka pidetään Hämeen Ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksen C-rakennuksen Auditoriossa. (N-sisäänkäynti, Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna).

Kokouskutsu ja materiaalit

Hämeen Partiopiiri ry:n hallitus on päättänyt kutsua lippukunnat kevätkokoukseen, joka pidetään Hämeen Ammattikorkeakoulun Visamäen kampuksen C-rakennuksen Auditoriossa.
(N-sisäänkäynti, Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna).

Jokaisella jäsenellä (rekisteröidyllä lippukunnalla) on kokouksessa yksi ääni jokaista alkavaa 50 jäsenmaksunsa maksanutta partiolaista kohden. Edustajikseen jäsenet (rekisteröidyt lippukunnat) valitsevat äänimääräänsä vastaavan määrän edustajia ja saman määrän varaedustajia. Edustaja ei voi valtuuttaa toista henkilöä tilalleen. Jokaisella kokousedustajalla voi olla vain yksi ääni käytettävissään. Rekisteröimättömillä lippukunnilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Johtajapäivä

Kokouksen yhteydessä järjestetään johtajapäivä, jonka aikana voit osallistua mielenkiintoisiin rupeamiin ja/tai kierrellä ständeillä keräämässä hyviä vinkkejä, tai vaikkapa viimein ottaa askeleen pj-kurssisi tai Ko-Gi-kurssisi loppuunsaattamiseksi!

Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua, mutta osallistuaksesi johtajapäivään tai Tampereen yhteiskuljetukseen, ilmoittaudu 14.3.2023 mennessä Kuksaan. Mahdollisia peruutuspaikkoja voit tiedustella tämän jälkeen Partiotoimistolta: partiotoimisto.tampere@partio.fi.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen johtajapäivään tästä linkistä

Aikataulu

10:00 – 10:10 Yhteinen osio / tervetuloa, auditorio
10:15 – 11:30 Koulutuksia ja työpajoja
11:30 – 12:15 Lounas johtajapäivään osallistuville
12:15 – 13:15 Koulutuksia ja työpajoja
13:30                Kevätkokous alkaa, auditorio

Valtakirjojen tarkastus

11:30 – 12:15 Johtajapäivään osallistuvat
13:00 – 13:30 Pelkästään kokoukseen osallistuvat

Kokouksessa käsiteltävät asiat

  • Vahvistetaan toimintakertomus ja tilinpäätös
  • Päätetään vastuuvapauden myöntämisestä piirin hallitukselle ja muille tilivelvollisille
  • Päätetään seuraavan vuoden jäsenmaksusta 
  • Päätetään vaalitoimikunnan asettamisesta

Kokouksen materiaalit

Voit allekirjoittaa valtakirjan sähköisesti etukäteen, 22.3.2023 klo 12.00 asti.

Tarvittaessa voit tulostaa yltä löytyvän valtakirjan  ja tuoda sen allekirjoitettuna mukaasi kokouspaikalle, toivoisimme kuitenkin käytettävän ensisijaisesti sähköistä allekirjoitusta.

Kokouksen pöytäkirja

Kevätkokous 2023 pöytäkirja