TP Suunnistusilta, keskiviikko 26.4.2023

Kilpailumuoto: Rogaining

Rogaining on joukkuesuunnistus, jossa rasteja saa suunnistaa omavalintaisessa järjestyksessä. Tarkoitus on kerätä joukkueena mahdollisimman paljon pisteitä kilpailuajan puitteissa. Joukkueen tulee liikkua yhdessä koko kilpailun ajan. Rogainingiin kuuluu aina suunnitteluaika ennen lähtöä. 

Suoritusaika:1h tai 2h, voitte valita kierrättekö maastossa yhden vai kaksi tuntia (Huomioikaa eväät ja lamput tämän mukaan)

Lähdöt: klo 17.30 ja klo 18.00, tämä valitaan ilmoittautuessa. Kartat jaetaan 30min ennen lähtöaikaa ja joukkue voi suunnitella heille sopivan reitin. Reitin suunnitteluun voi ottaa esim. korostuskynä, jolla voi halutessaan piirtää karttaan suunnitellun reitin

Tapahtumapaikka: Hervantajärven uimarannan parkkipaikka, Salmenkalliontie 52. Ratikka pysäkille noin 300m

Joukkueet: suositus 2-5 hengen joukkueet. Yhden hengen joukkueita ei sallita. 

Hinta, karttamaksu: 3,50€/osallistuja. Laskutetaan lippukunnalta. Jokainen kisaan lähtijä saa kartan, myös johtajat.

Rastit ja leimaus: Rasteilla on oranssi valkoiset rastiliput, rastin numerokoodi (esim. 36,52…) ja pihtileimasimet, joilla merkitään rastilla käynti kartassa olevaan ruudukkoon oikean numeron kohdalle.

Kartta: Kartta on suunnistuskartta. Mittasuhde 1:10000 ja käyräväli on 5m.

Pisteet: Rastin numerokoodin ensimmäinen numero kertoo rastilta saatavan pistemäärän esim. 36=3p, 52=5p, 90=9p. Jos aikaa kuluu ylioman sarjan (1h tai 2h) vähennetään yksi piste alkavalta minuutilta.

Lisäpisteet: Kahdelta karttaan merkityltä rastilta löytyy lyhyt suunnistusaiheinen tehtävä, joista oikealla ratkaisulla saa lisäpisteitä.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Ilmoittautuminen päättyy: 21.4.2023
 
Tampereen Partiolaisten puolesta tapahtumasta vastaa Aalto Koponen, 
aalto.koponen@icloud.com