TP Suunnistusilta, keskiviikko 20.9.2023

TP Suunnistusilta keskiviikko 20.9.2023

Ilmoittautuminen, lähtö ja maali ovat Hallilan koulun kentällä, Havumetsänkatu 1.

Koulun pihalla pienehkö parkkipaikka. Ratikka pysäkiltä matkaa kokoontumispaikalle noin 200m. 

Ilmoittautuminen paikanpäällä tehdään TP:n vastuuhenkilölle ja lähdöt suunnistusradoille tapahtuvat omaan tahtiin aikavälillä klo 17-18.

HUOM!!Aurinko laskee noin klo 19.40, jolloin alkaa metsä hämärtymään. Siihen mennessä ryhmien hyvä olla maalissa, maali sulkeutuu klo 20.00.

Tarjolla on kolme eri mittaista ja vaikeustasoista suunnistusrataa Hallilan maastoissa. Alueella on suuri polkuverkosto ja radat on suunniteltu niin, että kaikkien rastien läheisyyteen pääsee polkuja pitkin mutta varsinkin A-radalla se ei ole aina nopein vaihtoehto.

A-rata: pituus noin 3,5km

B-rata: pituus noin 2,7km

C-rata: pituus noin 2km

Suunnistusradan kierrettyä on vielä jokaisella ryhmällä maalissa pieni tehtävärasti. 

Ilmoittautuminen päättyy 15.9.2023 ja tämän jälkeen ilmoittautumisia ei oteta vastaan, koska kartat laitetaan tilaukseen.

Kuksaan ilmoittaudutaan ryhmittäin ja jokainen ryhmä ilmoitetaan erikseen.

Ryhmän lähtöaika ja suunnistusradan pituus valitaan ennakkoon Kuksa-ilmoittautumisessa. Toivomme ryhmiltä joustavuutta - tarkoituksena on, että suunnistusvuorot saadaan järjestettyä turvallisesti ja ruuhkattomasti!

Osallistumismaksu on 3,5 €/hlö ja se laskutetaan lippukunnalta ilmoittautumisen mukaan. Jokainen osallistuja saa oman kartan ja karttamuovin sekä tarvittaessa opastusta suunnistukseen. Mikäli sudenpentujen ja seikkailijoiden akela/sampo/saattaja lähtee mukaan suunnistusradalle, myös häneltä laskutetaan osallistumismaksu.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kooveen suunnistusjaoston kanssa.

Mikäli tulee jotain kysyttävää, niin voitte olla yhteydessä Aalto Koponen, +358 44 0955943